Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Befutott az Oppo Reno15 és Reno15 Pro
- Netfone
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecosrac
tag
válasz
djnice
üzenetére
Igen, ehhez nagyon hasonló amit látok. Olyan mint ha nem lenne elég színárnyalat, csak nem ilyen valamennyire szabályosnak mondható kör sávokat látok, hanem teljesen szabálytalan formákat.
A kódolással kapcsolatban felhívtam egy szaküzletet, ahol azt mondták ez már nagra 3-as lehet ami ebben az Amiko Impulse T2/C típusban van. Viszont miután elmondtam a gyíkomat azt mondták, hogy szoftverezéssel kivitelezhető hogy kezelni tudja az eszköz a digis conax kártyámat.
Emberünknek nyilván azt mondtam hogy még a vásárlás előtt állok azért volt ilyen készséges és ajánlotta fel hogy megcsinálják nekem ha ilyet veszek, de az igazság hogy már 2 napja meg van a kütyü.
Szóval jó lenne tudni ennek a "szoftverezésnek" a menetét.
-
csendes
addikt
válasz
djnice
üzenetére
[link] A ditherelés, dithering vagy zajmoduláció (egyes kontextusokban még: árnyalás) során a hasznos jelhez szándékosan kis teljesítményű, véletlenszerű zajt kevernek a kvantálási hiba véletlenszerűvé tételére. Képek esetében a dithering megakadályozza a kiterjedt mintázatok (pl. sávozódás, poszterizáció) megjelenését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Assetto Corsa Rally
- Gumi és felni topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hővezető paszták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann