Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
A dvbdream jó, viszont nekem nem igazán csípte a keresést, a progdvb meg vacakolt, holott a driver, kodek ugyanaz volt. A vlc is jó, a dvbdream viszont 3 perc alatt működésre bírható. Érdemes ránézni az xbmc-re, az se rossz. Igaz, én meguntam ezekkel a vacakolást, most kiszedtem minden ilyet a gépből, ( van skystar hd2-m, usb-s dvb-s tunerem, és AF9015-ös dvb-t tunerem is) és a másik szobában lévő kéttuneres műholdvevőm streameli a gépre a műsort. Mondanom se kell, hogy webes felületről, epg-ből választva sokkal egyszerűbb, hd adásnál is 30% alatt van a terhelés, nincs kábelezés, plusz fogyasztás, ráadásul mini itx-re tértem át, küzdöttem a dologgal, hogy itx lap pci slottal, itx ház még egy kártyányi hellyel... Ajánlom mindenkinek inkább a jobb megoldást, lehet itt is taglaltátok, tp link 1043-as router meg usb-s tuner szintén streamelve, és értelemszerűen az már mehet tabletre, telóra, neg kívülre is...
-
Kernel
nagyúr
Pedig a lejátszó programnak elvileg nincs köze hozzá, de teszteléshez legtisztább ügy szerintem az egyébként fapados VLC-t használni. Legkiválóbb képminőség, minimális gépterhelés, belső dekódolók.
Néhány tipp a használatához: [link] [link]
Az antennából eredő hibákat pedig az különbözteti meg a szoftveres problémáktól, hogy előbbi szabálytalan, kiszámíthatatlan, illetve napszak és környezeti zavarfüggő, míg utóbbinál valamilyen időbeni szabályosság figyelhető meg. Nekem például az inkompatibilis driverrel 1-2 óra után kezdett akadozni, először csak ritkábban, majd egyre sűrűbben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann