- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
válasz
wassermann #1458 üzenetére
forgass Kab hegyre ha van rálátásod.onnan már néha képet is sikerült kapnom tegnap
-
Capella
senior tag
válasz
Csak remélni tudom, hogy nem a végleges teljesítmény. Mert ami most van, az nem is teljesítmény.
Az egy nagy nulla.
Nálam változatlanul nincs semmi azon a semmirevaló 38-as csatornán kívül.
Ha már ennyi balhé volt a csatornákkal, hogy egyáltalán hány lesz sugározva, legalább azt adnák vehető formában, amit pár hete kifogástalanul tudtak adni az 51-esen.
Akkor lenne egy, vagy kettő, és kényszerűen beletörődünk, hogy a kereskedelmi adók vagy nem is lesznek, vagy csak egy év múlva.
Mi a lócitromot lehet és kell még tesztelni 10 %-os vagy ki tudja milyen sugárzási teljesítmény mellett?
Vagy mondták volna, hogy bocs, mégsem dec. 1. lesz, hanem jan. 1. Meg melyik évben.
Ja, azt biztos nem lehet a törvény miatt. Aha. És ezt lehet? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Én erősítős antennával tudom csak venni a 3.kerületben. (nem tudom hány dB-es, apámtól kaptam)
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest