- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
válasz
pusi1981 #14097 üzenetére
Nálam Win8 alatt játszotta ezt. Ezért kellett feltennem a 7-et. Érdekes, hogy német fórumokon olvastam olyat, hogy Win8 alatt mégis is ment pár embernek. A többség persze ott is panaszkodott. Szerintem USB portok környékénél, alaplapi drivernél lehet a gond..... De beleuntam a kinlódásba hála Isten a 7-el jó....
-
Kernel
nagyúr
válasz
pusi1981 #14097 üzenetére
Ja és már felismeri a gép,mint billentyűzetet
Az még nem lenne életszerűtlen, ha tartalmaz infravevőt az esetleges távszabályzóhoz, ami HID-kompatibilis eszközként jelenhet meg. Valójában ez a praktikusabb, univerzálisabb megoldás, ellentétben olyan egyedi megoldásokkal, ahol a távszabályzó nem HID-kompatibilis, ezért csak a saját programjával használható.
De nem ismerem a szerkezetet, hogy van-e benne infravevő, forgalmazzák-e távszabályzóval is, vagy ez csak annak a jele, hogy nem stimmel valami driver / firmware.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest