- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
válasz
pusi1981 #14097 üzenetére
Nálam Win8 alatt játszotta ezt. Ezért kellett feltennem a 7-et. Érdekes, hogy német fórumokon olvastam olyat, hogy Win8 alatt mégis is ment pár embernek. A többség persze ott is panaszkodott. Szerintem USB portok környékénél, alaplapi drivernél lehet a gond..... De beleuntam a kinlódásba hála Isten a 7-el jó....
-
Kernel
nagyúr
válasz
pusi1981 #14097 üzenetére
Ja és már felismeri a gép,mint billentyűzetet
Az még nem lenne életszerűtlen, ha tartalmaz infravevőt az esetleges távszabályzóhoz, ami HID-kompatibilis eszközként jelenhet meg. Valójában ez a praktikusabb, univerzálisabb megoldás, ellentétben olyan egyedi megoldásokkal, ahol a távszabályzó nem HID-kompatibilis, ezért csak a saját programjával használható.
De nem ismerem a szerkezetet, hogy van-e benne infravevő, forgalmazzák-e távszabályzóval is, vagy ez csak annak a jele, hogy nem stimmel valami driver / firmware.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged