Hirdetés
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tailor21
csendes tag
válasz
Watt25
üzenetére
˝Egyébként apósoméknál van ilyen mikrós HelloHD. Szerintem a képminősége a műholdas DIGI-vel egy szinten van, vagyis undorítóan szar. Legalább is az SD adásoknak. ˝
Egyetértek veled! A hagyományos tévén kiváló a képminőség, de ha a FullHD 106cm-es tévére tekintek jelentős a minőségromlás.
TV vásárlásakor ugyan figyelmeztettek, hogy a hagyományos SD adás nézésekor a FullHD tv-n rosszabb a képminőség hiszen azért HD tévé hogy azt nézhessünk rajta.Az AD100-as dekóderem max. 720x576 aktív pixelre képes PAL frekvencián, tehát jelentősen elmarad a HD formátumtól. A másik meg hogy SCART kábel a csatlakozó az is ronthat.
Egyébként az SD adás felbontását is lehetne növelni, ha a műsorgazda így döntene.
Ez a válasz kaptam még anno a Hello HD-tól: ˝ Az, hogy 2013 januárjától változnak-e a csatornák felbontásai az nem a szolgáltatótól függ elsősorban, hanem a műsorgazdától. Ha ők nem változtatnak akkor a szolgáltató sem tud változtatni rajta.˝@Watt25 Én mint írtam a Hello Digitalnál vagyok a parabola antennám a Szécsényi-hegyi adóra van állítva nem műholdra. Az Antenna Digital és a Hello HD összekötötték magukat 2 éve mivel a Hello HD már a csőd szélére került a maga 2500 előfizetőjével így a digitalnak jól jöttek a +emberkék. Közös működéssel folytatják gyakorlásukat.
Maga a Hello HD adásáról nem sok mindent tudok egyet biztosan kevesebb a csatornájuk, de viszont drágább valószínű azért mert a dekóder képes felvenni, HD, megállítani stb.
Viszont náluk a dekódert akár a sajátod is lehet nem kell bérelgetni.Érdekességként még leírom, hogy tavaly átváltottak 16:9 képarányra a dekóderek aránya viszont továbbra
is 4:3 maradt 1 évig úgy néztük az adásokat, hogy 10cm levolt vágva!
Tegnap jöttem rá hogy nekünk kell átállítani 16:9-re
Annyiban viszont jó volt hogy sehol sem látszódott a korhatáros karika 
Bátorkodtam még egy kicsit turkáltam a kulcskártya adataiban is és rájöttem, hogy figyelik az adásokat melyiket mennyi ideig nézünk stb.Elnézést a hosszú irományomért már megint!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyiban viszont jó volt hogy sehol sem látszódott a korhatáros karika
wassermann