- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Szerintem itt nem az antennával van gond, hanem azzal hogy valami bezavar.
Nálam is ez van, ha kihúzom a HDMI kábeleket, és áramtalanítom az STB-t tökéletes a jelerősség, ha a kábelek a helyükön vannak nálam is produkál néha kockásodást.Ráadásul a műhold kábele is mellette fut, mióta megvan szintén gyengült a jel.
Ha hosszú vezetéke van az antennának próbáld meg máshová tenni, és húzz ki/kapcsolj ki mindent a tv körül és így próbáld meg. Aztán ha sorban visszakapcsolod megtudod mivel van gond.
-
Gabesz87
veterán
Nekem ilyen szobaantennám van: [link] Jó nagyra kihúzható a 2 antenna. Én is körbezárt, udvaros társasházban lakom a 3-on, és van még felettem is vagy 3 emelet. Kitettem tegnap ez erkélyre, és úgy néztem az EB-t. Jelerősség nem tudom mennyi volt, de a minőség az ha nem tévedek elég magas, talán 100%...De erre most nem esküszöm meg. Nagyon ritkán akadt be csak a kép 1-1 pillanatra. Jobb mint a vevőmhöz adott kis antennával. Azzal olyan 60-70% körüli volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest