- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
danielsun89
csendes tag
Hello!
Remélem valaki olvassa a hozzászólásomat és tud tapasztalattal, tudással szolgálni a következővel kapcsolatban:Vettem egy MSI DigiVox Hybrid USB-s TV-Tuner -t és már első használat után(kb fél óra) úgy felmelegedett, hogy szó szerint nem tudtam megfogni, a fém részeknél(USB kimenet és koax bemenet), de a cucc közepe is durván forró volt. A procim 100 fokra felviszi. Amúgy egy Toshiba Satellite Pro L300-20L -es notim van, ha ez számítana a történetben.
Nézegettem fórumokat, de nem nagyon írnak arról, hogy mi okozza ezt, vagy mi lenne az ellenszer. Esetleg hibás a tuner...? Az a szívás, hogy ajándékba szántam olyan helyre, ahol nincs tv a szobában, de analóg kábeltv elérhetőség adott. Ja igen és analóg jelnél tapasztaltam ezt az is fontos lehet. DVB-T kilőve, mert a jelszint olyan alacsony hogy egy csatornát sem talál.
Ötletetek van, hogy miként lehetne TV-zni laptopon, úgy, hogy kb ne gyulladjon ki a notebook?
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- BestBuy topik
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest