- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Úgy tűnik kedvezőbb tapasztalatokat szereztél a Tesco-s antennával, mármint a vételi képességei tekintetében. Szerintem is a vakok "között látó típus".
Gondolom azt sejted a korábbi megnyilatkozásaimból, hogy általában az aktív szobaantennák szegmense nem a kedvencem. Vélhetően a beépített szélessávú erősítő által a jellel együtt erősített, minden irányból beeső zajtól válnak általában rosszabb irány- és zajérzékennyé a Tesco-s antennával szemben. Ha megbocsátasz most nem számolgatok. Ránézésre a Tesco / Thomson (erősítő nélkül) párosból a Tesco nagyobb nyereségű a direktort megtestesítő pálcikák miatt. Mivel így szűkebb a nyilásszöge ezért irányérzékenysége is jobb. A legutolsó pálcika (reflektor) miatt van némi előre / hátra zajviszony javulás és némi nyereség növekedés is. Így a tapasztalataid nem véletlenek.
Az általam szétszedett Tesco kapott egy új dipolt (rézből) és egy tisztességes koax-t ráforrasztottam. Nekem ezután már hozta ami tellik tőle, de ez nem általános mivel egy átalakított változatról volt szó és ha jól emlékszem egy nyaralóba került "örökbe".
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Eredeti játékok OFF topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Plazma TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Nintendo Switch V2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest