Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Gyanítom hogy egy minőségi erősítős irányított tetőantennával jobban jársz mintha tuner oldalon próbálnád ezt kompenzálni.
Mivel a szentesi adóról elvileg Szeged -en is lehet majd fogni a DVB-T adást gyanítom hogy az analógnál nagyobb teljesítménnyel fog menni az adó, vagy csak simán ennyit tesz hozzá a hibajavítás. Épp néztem hogy nem tűnik olyan messzinek innen Kecskemét ahol én vagyok, de mégis. A Szentesi adótorony tőlünk légvonalban 36 km, Kecskemét központjából már 55km.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mivel a szentesi adóról elvileg Szeged -en is lehet majd fogni a DVB-T adást gyanítom hogy az analógnál nagyobb teljesítménnyel fog menni az adó, vagy csak simán ennyit tesz hozzá a hibajavítás. Épp néztem hogy nem tűnik olyan messzinek innen Kecskemét ahol én vagyok, de mégis. A Szentesi adótorony tőlünk légvonalban 36 km, Kecskemét központjából már 55km.
wassermann