Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
Gabesz87
üzenetére
Nekem ilyesmim van: [link] Nem egy drága cucc, és ha elég geek vagy a szobában is felteheted a falra
Nálam jó ideig így volt az albérletben
Gyanítom hogy egyébként is erősebb egy ilyen mint egy szoba antenna, én mondjuk nem is nagyon vennék olyat (amit eddig láttam az sosem adott tiszta képet; azért a digitálisnál sem árt ha a jó minőségű jelet fogsz). Még ha panelban laksz is meg lehet oldani kis kreativitással hogy kívülről az ablakkeretre felfogatod ha a tetőre nem is engedik tenni vagy nem megoldható. Nálam egy cső folt feltéve később két menetszárral aminek átfúrtuk az ablak keretet.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 250 G7 i3-8130U, 8 GB RAM, 256 NVMe SSD, 1920x1080 + Nvidia MX110
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Eladó Dune Pro Vision 4K
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nálam jó ideig így volt az albérletben
Gyanítom hogy egyébként is erősebb egy ilyen mint egy szoba antenna, én mondjuk nem is nagyon vennék olyat (amit eddig láttam az sosem adott tiszta képet; azért a digitálisnál sem árt ha a jó minőségű jelet fogsz). Még ha panelban laksz is meg lehet oldani kis kreativitással hogy kívülről az ablakkeretre felfogatod ha a tetőre nem is engedik tenni vagy nem megoldható. Nálam egy cső folt feltéve később két menetszárral aminek átfúrtuk az ablak keretet.
wassermann