Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cigam

    félisten

    válasz csibor #5867 üzenetére

    Tegnap jött meg a vevő.

    A gyári programja (TotalMedia 3.5) 1szerűen kezelhető, cserébe nem sok infót ad a vételről. Csak egy 6 fokozatú térerőmérője van, a quality-t nem jelzi.

    Csak a cégnél tudtam kipróbálni. Csillag utca, délre néző ablak, az ablaktól 2-3m-re az íróasztalon rácuppantottam egy iratlyukasztóra a mágnestalpas antennát. A polcon találtam helyet neki, ahol minden frekvencián full térerőt mutatott. Ekkor már megtalálta mind a 22 műsort. Ez azért szép teljesítmén mert tőle pár métere 3-4 számítógép is "zavarja".

    Kicsit féltem, hogy kevés lesz a gépem hozzá (1.6GHz-es CD(!) processzor, integrált 945-ös VGA-val), de simán veszi az akadályt. A HD adás 70-90%-os, az SD 20-30% körüli proc.terheléssel jár. Sajnos a progija nem túl stabil (Talán a gép 1GB-os RAM-ja a bibi, mert több program futtatásakor képes kiakadni. (csak a TotalMedia 300MB RAM-ot eszik)
    Az is lehet, hogy nem szereti ha túl sok parancsot kap gyorsan 1más után. Van úgy hogy több mp-et gondolkodik mire regál a távirányító gombnyomására.
    Amikor megy akkor viszont szép folyamatos a kép/hang. Persze ha mozgás van az irodában, van olyan pozíció ahova álva "leárnyíékolja" a vételt, ilyenkor kockásodik, akadozik.

    EPG tökéletes, kezeli a magyar ékezetes betüket (a program nyelve angol). Piros pont, hogy az itt kikeresett műsorra nyomok egy ok-t, berakja időzített felvételek közé. A felvétel minőséget lehet állítani(HQ,SP,LP,EP), de fogalmam nincs melyik mit tud. Tippem szerint a HQ az eredeti stream-et menti le.

    Hétvégén kipróbálom a Haszkovón is (lakótelep dzsungel 2. emelet).

    [ Szerkesztve ]

    Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Új hozzászólás Aktív témák