Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon kezdő vagyok a DVB témában. Kaptam kipróbálásra egy Pinnacle 340e USB-s tunert. Drivert felraktam, (saját SW gyarkan fagyott, szinte használhatatlan) majd az itt korábban olvasott SmartDVB pogrammal próbálkoztam, úgy hogy a szükséges codec-ek is fel lettek telepítve rendre.
A SmartDVB progi a scannelés után a 610000 frekin talál csatornákat, aminek a neveit ki is írja: Atv, DunaTv, MTV, RTLklub, TV2...stb. Amikor rákattintanék egy csatornára, akkor pirossal a "No video/audio streams in channel" üzenet jelenik meg. Ezentúl a csatornalista alatti mezőkben az "L" értéke 65-75 % környékén mozog, amíg a "Q" 0 %-on van. Szkennelés közben mindig felugranak, majd vissza.
Helyszín: Bp. XI. kerület, 5. emelet és egyszerű szoba antennával próbálkozom, mert most az van kéznél.
Mit tudtok javasolni? MI lehet a gond? Antenna? Valami beállítás?
Üdv: g.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann