Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
No akkor picit félreteszem ezt a MediaPortal témát decemberig, amikor otthon is MinDig lesz tv.
1.0.2: tv szerver feltelepít, látja a három "kártyát", de mikor elkezdek keresni, be sem kapcsolja a tunert.
1.1.0 Alpha: szintén látja az összes vevőt.
Állomáskeresésnél:
- analógban: be sem kapcsolja a tunert.
- FM: bekapcsolja, de pár frekvencia kipróbálása után ki is kapcsolódik.
- DVB-T: elkezd jól szkennelni, de ugye még egy kanyi jelem sincs, ezért leállítom.Egyelőre :-(, de majd még küzdök vele. Nem hiszem, hogy ennek ilyen mocskosul bonyolultnak kell lennie. Elindítok egy DVB programot, oszt megy. Én meg csak annyit szeretnék, hogy ne úgy nézzen ki, mint egy 10 éves word, hanem úgy, mint egy mai set-top-box.
Egyébként már beugrott, hogy miért is nem akartam a tv-server-es verziót kipróbálni. Úgy éreztem, hogy nincs nagy szükségem egy tv nézéshez egy komplett adatbázis-kezelőre. És ezt most is így érzem, szerintem röhejes picikét. Akár beletehettek volna egy H2-t, ami nincs 1 MB, nem kell telepíteni, és szerintem mindent tudna, amire itt szükség van. De ez már csak a privát véleményem és szívfájdalmam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- ÚJ! OnePlus Watch 3 43mm okosóra
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann