Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz
zhagyma
üzenetére
Na visszavittem az aquához... ez volt az első meg az utolsó hogy náluk vásároltam az tuti. Képzeld el, nem hogy nem cserélik ki, de még csak le se vásárolhatom, hanem egy hétig ők tesztelik és az tuti hogy az jó lesz mert általában jó szokott lenni, ha meg nálam nem működik az nem az ő saruk és nem rajtuk múlt, igy vegyek náluk másikat, ezt meg tegyem a polcra.......... na eeeez hozzáállás, mondom 5000 forintos kártya tényleg ennyit ér, hogy mondjuk a fogyvédnek küldöm a mailt egy dolog, de mondom aqua imázs? ha csak egy ember nem megy be ha ezt meghallja mert nem meri ott elkölteni a pénzét mert ha valami nem müxik akkor teheti a polcra mert így állnak hozzá, már többet buktak mintha adtak volna helyette egy ugyan olyan kártyát, 4-5napig ülnek rajta a szervizesek, az 5000 forintos kártyán ami munkadíj, villanyszámla és kapacitás elvonás... és akkor még nem beszéltem arról, hogy fogyvéd ki megy, bünti ha első akkor két millió huf, ha nem az első akkor határ a csillagos ég, közben az üzletben 8 eladó ül és netezik, de vevő nem volt egy se míg bent voltam... Hol van itt válság???????????? nincs itt válság, dübörög a gazdaság. És mindez egy 5000 forintos tunner kártya miatt... ha nem kellett volna múlthéten adj uram isten de már is akkor megint az ipontól vagy a pcxtől veszem. Azt hiszem aki még egyszer kérdez tőlem valamit hogy hol vegyen bármit azt tudom majd mondani neki hogy hol ne.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Konzol Screenshot
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Milyen monitort vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest