- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
válasz
Capella #3067 üzenetére
Mióta kihajítottam a videómagnót, azóta nem vettem fel semmit. Ezért mindíg elfelejtem, hogy a többség számára a rögzítés milyen fontos. Esetedben a HTPC adhatja talán a "legrugalmasabb" megoldást.
Mivel a "jővőbe" kevesen látnak pontosan, ezért a gyártók is minden eszközbe beleteszik mindazt, amit csak gondolnak. Nekem ezzel csak annyi a problémám, hogy ezt "csöpögtetve" teszik, holott a technológia korábban is rendelkezésre állt és nem is került volna túl sokba: digitális multiszabványos tuner, MPEG2 / MPEG4 dekóder chip, LAN / WIFI DLNA, stb. és ilyen lesz DVB-T2 / C2 ami jelenleg "aranyár a négyzeten". Ezzel megfosztják a vásárlókat a rugalmasan felhasználható, időtállóbb eszközök birtoklásától és többszőr megvesszük ugyanazt amíg "kiforrja" magát az, hogy egy otthoni rendszerben melyik funkciónak, milyen eszközben van a legjobb helye. Például:
HTPC-be tegyek több digitális tunert és LAN-on DLNA-val nézzem több TV-n a műsorokat vagy TV-kben multituner legyen és koax végighúzva a lakáson?
Vajon tényleg lemondanak-e a kábel- és műholdas szolgáltatók az STB/beltéri erőltetéséről és így a TV átveheti a szerepüket? Most úgy néz ki igen: DIGI kódolatlan digitális csatornák, HelloHD előfizetői kártya külön árusítása, stb. De mi van, ha ezek üdítű kivételek maradnak.
Lesz-e valaha HDMI bemenet HDCP támogatással PC-re, hogy végre fel tudj venni egy STB / TV HDMI kimenetéről 1080i-s jelet?
... és még lehetne folytatni a sort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Epic Games
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Assetto Corsa EVO
- Milyen okostelefont vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- iPad topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Logitech MX Master 3 for MAC vezeték nélküli egér
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest