Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugyu21
senior tag
Még tavaly (dec . 30) én is vettem egy USB-s tunert (Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick).
A programját installáltam a default beállításokkal (nem nagyon értek hozzá) és az eredménnyel nagyon nem vagyok elégedett.
Az analóg csatornák képe szörnyű, a digitálisok pedig szaggatnak mint állat.
A Széchenyi hegytől kb 10 km-re vagyok, rálátok a toronyra és a tetőn egy nagylepke van erősítő nélkül, de a tv ugyanerről az antennáról tökéletes, ezért nem értem az analóg miért ilyen rossz.
A PC Intel P4 2.4 Ghz, 1 GB memória , a VGA ASUS A9550, a jelerősség 77-80%, a jelminőség 100%, a processzor foglaltság a Duna II esetén 50-80%, a többi csatornánál inkább 100%.
A tuner dobozán a minimális rendszerkövetelménynek a gépem éppen megfelel de a beállításokban futtatható rendszerinformációja szerint viszont már:
„-A rendszer teljes körűen alkalmas a(z) TVCenter Pro futtatására élő TV-adások nézéséhez
-A TV-felvételhez és az időeltoláshoz használható legmagasabb minőségi beállítás: DVD
-A rendszer valószínűleg nem alkalmas DVB H.264 adatfolyamok dekódolására. E funkció használatához 3 GHz-es kétmagos processzorra van szükség.
-A rendszer képes a HD MPEG formátumú adatfolyamok visszafejtésére."
Kérdésem:
1. Valamit nem kapcsoltam be vagy ki a beállításokban, hogy ilyen rossz az analóg vétel?
2. A digitális csatornák esetén tudok-e valamit állítani a gyorsabb jelfeldolgozásért, vagy a saját driver-e helyett másik programmal jobban fel tudom dolgozni a kapott jelet (ATI VGA kártyákkal kapcsolatban hallottam már ilyenről) vagy a gépem nem elég erős ehhez és vigyem vissza a tunert?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Hardcore café
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Temu
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó 28" ASUS TUF Gaming VG289Q
- PS5 Pro 2TB, 3 év teljes körű garancia, vadi új! Ajándék gyári talp+Ghost of Yotei+Disc Drive
- MSI GeForce RTX 3080 10Gb GAMING Z TRIO
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann