Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsigus

    őstag

    Sziasztok!

    Most, hogy közeledik az EB/Olimpia komolyabban elgondolkodtam egy DVB-T-s STB vételén a műsorok rögzítésére (plusz hozzá egy HDD és USB-s ház). Korábban ajánlotta valaki az Alcor HD-2500-at (nem bánnám ha hátul lenne az USB-je, de ez még elviselhető kompromisszum ilyen árért cserébe), és a specifikációja eléggé meg is győzött (PC-n is nézhető felvételek).

    Ezzel az STB-vel kapcsolatban lenne egy pár kérdésem, hátha használ közületek valaki ilyet.

    Először is a magas HDD árak miatt egy IDE csatlakozású használt HDD-t vennék hozzá plusz egy USB-s külső házat. Vajon kezeli/felismeri az IDE HDD-ket? És ha igen van e esetleg méretkorlát a (HD) felvételeket illetően? (ha jól tudom bizonyos TV-knél 160 GB a minimum, kb. én is ekkorában gondolkodom, bár ez leginkább attól függ találok e ilyet elfogadható áron).

    A másik dolog ami érdekelne az a tunner. Vajon hogy áll a tunnere egy DVB-T-s TV-hez képest (tudom a TV-k között is van szórás, a Pana TV-m itt kb. 70-75%-os jelerősséggel/jelminőséggel dolgozik most, ez csak elég lesz hozzá? Mondjuk tegnap estétől valami nem stimmel, mert volt egy kisebb vihar errefelé, a jelerősség ugyanolyan, viszont nagyon durván kockásodik a kép, de szerencsére javult a helyzet azóta, de még sajnos mindig tapasztalni egyszer-kétszer).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák