- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mazka05
őstag
Ma este lehet de nem igérem magam biztosra mert nem tudom mikor kell fogorvoshoz menem de SZÁMITSATOK RÁM ÉS NE LEGYEN FULL-ON A SERVER (vagyis ha nem magyar is van ott akkor kick ) tegnap este nem tudtam becsatlakozni a serveredre mert tömve volt.. Jah és mi van a természetmágiával néhány hsz-el odébb mondtál valamit csak hülye vagyok és nem tudom kihámozni
Nekem aszem 13-as !
elég gyenge még!
-
Incognito
senior tag
''Incognito: Lesz ma este valami? Csinálsz szervert? Ráérsz?''
Szerintem lesz, csinálok szervert és ha minden jól megy ráérek. Ha nem is fogok játszani ,szervert azért csinálok amire tuttok csatlakozni...
''Amit viszont rohadtul nem értek: mire jó az ügyesség?''
Szerintem azért nem tudod mire jó az ügyesség, mert nem kardozol illetve nyilazol. Szerintem az ügyesség a találatok pontosságában segít...
Én is a tűz -re mentem rá. Összességében 11-es szinten vagyok...
Mondjuk most elkezdtem nyilazni + kardozni...
Közben ráakadram a varázslatokra: Bővebben: link -
AlyArkhon
őstag
nah ebbe én is beszálom mihelyest ideér a motyó , egyébként most jutott eszembe , hogy van a szomszéd faluba egy haverom akinek bent az üzemben van szélessávú internet , vele le tudnám huzatni ( esetleg , és akkor már kedden is nyomathatnám veletek
, de ahoz tudnom kéne címet hogy honnan tudná lehuzni ezt a kieget ??
Ennek ellenére küld el a cd-ét , meg írd rá a címedet , hogy elküldjem a 2 dvd-ét ! -
AlyArkhon
őstag
erről tegyek is le , mondanád ha tudnád meddig tart ! ( 3 perc 1 mega jo esetben , szal olyan 3x250=750/60=12 óra ) ez modemmel túl sok , ha letöltöm utánna nem gamézok két hétig , nincs értelme !!
sajna ez van !
Most gaméztok ? Milyen serveren ha igen ?? Megpróbálok belépni .. -
Incognito
senior tag
Ti már fullosak vagytok? Mikor még a DS1-et nyomtuk hálóba, én fullos emberrel voltam, a spanom egy gyenguszal és legalább 3-4x olyan gyorsan fejlődött a karaktere mellettem mint én...
Ha megpusztulok marad a respawn, vagy nyomtok rám egy medzsiket... you know?
[Szerkesztve] -
AlyArkhon
őstag
ez nem ilyen egyszerű , sajna le kell egy kicsit butítanom az amugy sem túl fullos kinézetű grafikát , mert maga a kép 2,5 megás , és ezt már nem küldi el a freemail , mondjuk ezt furáltam , mert elvileg 5 megás képet is el kéne küldenie , de mostr nem küldte le !
Figyu , majd letöltöm este vagy holnap vagy ma , nem tudom , a Messengert , és átküldöm azon . Legalább látom ha fent vagy !! -
AlyArkhon
őstag
Ja és Raasztafari , még egy kérdésem lenne : Hogyan lehet a cuccokat megupgradelni , azaz beletenni a köveket . Láttam hogy ki van irva az ilyen kis kütyükre , hogy mibe lehet beletenni , aztán vettem is meg találtam is ilyeneket , oda mentem a csávóhoz aki ezt csinálja , betettem a páncélomat ,meg raktam bve követ is , de csak elvette a követ , és nem történt semmi sem !? Miért??
SSSSssssss , még egy : hogyan lehet a pályákon pirosan derengő területekről kihardvestelni a magic-ket ?.: mert hogy azt irta hogy varázslatokat lehet kihardvetelni ezekről a területekről ugyebár -
AlyArkhon
őstag
Mindjárt megkérdem megint haveromat , hogy sikerült-e már lehuznia a gamét , da igen akkor küldje el , és ne lépjen fel vele a netre ( s akkor tudunk nyomulni vele !
)
De ha nem sikerült még mindig letöltenie , akkor segíthetnél neki a reggelésnél , mert azzal volt baja legutóbb is amikor megpróbálta lehuzni a gamét !
Mindenesetre küldheted a gamét attól függetlenül , hogy meglesz-e mégegyszer , majd az általad reggelt gaméval addig nem megyek fel a netre , amíg meg nem lesz mégesgyszer !oksa??
-
Gh0sT
addikt
Na ezt benéztem... Fileplanetre kell feliratkozni, ami havi 7$. Viszont vannak public szerverek, ahonnan le lehet húzni. Ezek nem fizetősek, csak ki kell várni amíg sorre kerülsz a letöltésekhez. Egy próbát mindenképpen megér.
Megpróbáltam ismét feliratkozni, hogy lehúzzam neked egy másik accal, de érdekes módon ugyanazt a serialt adta, mint korábban...Nem értem mi van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest