Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Real_Gabe

tag

Sziasztok!

Tudnátok segíteni?

Drupal 7-es weboldalam van.
    A minap elérhetetlen lett az oldal, a böngésző 500-as szerverhibát dobott.

Írtam a szolgáltatónak, akik helyrehozták és annyit mondtak, hogy visszaállították a korábbi verziót.
    További kérdésre kiderült, hogy hogy az adatbázishoz nem nyúltak, csak a fájlokat állították vissza május 4-i állapotra.

Ekkor kiderült, hogy hiányzik az includes mappa.
    Az oldal működött, de nem tudtam frissíteni sem a modulokat sem magát a Drupalt.
    Hiába töröltem le a régi fájlokat és tettem fel a frisseket, ha lefuttattam az update.php-t nem csinált adatbázis frissítést és még mindig réginek mutatta a jelentés a modulokat is meg a Drupalt is.

A Drupal beépített frissítőjével viszont le tudtam frissíteni a modulokat. Így már csak a Drupal maga maradt frissítetlen.

Fogtam, letöröltem mindent a francba a tárhelyről, az adatbázist is teljesen kitöröltem, majd egy január 20-i mentést töltöttem vissza az üres adatbázisba, valamint a hozzá tartozó fájlokat feltettem a tárhelyre.

Az oldal működik, viszont, ha rámegyek a frissítési jelentésre, akkor azt mutatja, hogy minden modul friss!
    Ami lehetetlen, hiszen minden január 20-i!

A Drupal-t ugyan úgy nem tudom frissíteni!

Hogy lehet, hogy töröltem minden fájlt, töröltem az adatbázist, majd egy január 20-i mentést visszarakva a frissítési jelentés oldal mégsem a január 20-i aktuális állapotokat mutatja, hanem a május 21-i állapotokat, amit töröltem a francba hiszen hibás volt?

Köszönöm a segítséget!

Drupal verzió 7.63
    PHP verzió 7.2

Új hozzászólás Aktív témák