Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
-
Mobilarena
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igen, azt akartam írni. Mostanában kezdek (egy d!!
) figyelmetlen lenni. Rá kell szorítanom magam, hogy újra elolvassam, amit írtam mielőtt elküldöm, múltkor egy angol levélnél írtam olyanokat, hogy a hajam is kettéállt, mikor átolvastam. Nem akartam elhinni, hogy én voltam az elkövető. :'(ne legyen teljesen kutyulva a kettő
Ne jácca már mög magát, tudja kend jól, maga kis morgó méregzsák, miről beszílünk.
Legyön stílusos kend, oszt hívja mán föl a figyelmit azoknak, akik nem vöszik íszre a párhuzamot.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) figyelmetlen lenni. Rá kell szorítanom magam, hogy újra elolvassam, amit írtam mielőtt elküldöm, múltkor egy angol levélnél írtam olyanokat, hogy a hajam is kettéállt, mikor átolvastam. Nem akartam elhinni, hogy én voltam az elkövető. :'(