Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeno.L
tag
Sziasztok!
Remélem itt sikerrel járok mert a hazai hivatalos oldalon eddig nem igen kaptam választ.
Szóval nem rég (tudom tudom már mióta megjelent, lusta volt meg féltem is kicsit,hogy elszúrom) frissítettem a drupal rendszeremet 6.xx-ről 6.26-ra.
Mindent rendben is találtam addig amíg észre nem vettem, hogy a frissítés óta a Google nem a friendly URL-t látja hanem a sima, rendszer NODE-okat (pl: oldal.com/cikk/xyz helyett ugye node/5679).Ami érdekes, hogy minden rendesen be van állítva.
Az összes böngészőben (adminnak, mezei regisztrált felhasználónak és vendég látogatónak is) a friendly URL jelenik meg, xml sitemap-ba is szintén a friendly kerül be és az összes eddig próbált RSS kezelő (Thunderbird beépített, google chrome) valamint a TweetFeed is a friendly URL-t látja és linkeli.De a Google nem...
Megoldás?
Frissítésig minden jó volt. PathAuto beállítva, CleanURL bekapcsolva és a tárhely támogatja is (nem váltottam tárhelyet és ott sem állítottam, semmit így az szerintem nem lehet gond).
Választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Frissítésig minden jó volt. PathAuto beállítva, CleanURL bekapcsolva és a tárhely támogatja is (nem váltottam tárhelyet és ott sem állítottam, semmit így az szerintem nem lehet gond).