- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeno.L
tag
Sziasztok! Olyan dolog kéne nekem,hogy van egy saját Drupal sémám (Artisteerben készült). Szeretnék egy olyan módosítást csinálni,hogy a Banner 1 blokknak az alap szürke helyett egy másmilyen háttér színt adnék (igazság szerint egy képet). Tud ebben valaki segíteni? Csak annak az egy blokknak módosítanám a hátterét, minden mást hagynék úgy, ahogyan most van.
-
Jeno.L
tag
Eleget téve egy felsőbb rendű utasításnak
itt kérdezek.
Szóval adott az Adcash nevű hirdető szolgáltatás ami olyan mint a Kugli Adsense. A hirdetéseket java script-be generálja le ami a blokkban nem jelenik meg. Hiába csináltam ugye filtert akkor sem.
Valaki valami ötlet? -
Jeno.L
tag
válasz
Sk8erPeter #494 üzenetére
Reggel óta ezzel szenvedek utána feladtam és pont sápot utaltam állam bácsinak és akkor vettem észre, addigra meg ugye itt már kérdeztem, majd vezeklek a drupal oltárán
-
Jeno.L
tag
válasz
klimokrisz #492 üzenetére
Admin felületen a gyári Drupál és nem a saját sablon van beállítva
Am nem csak az én oldalom, pl a Raiffeisen bank direct net oldala sem megy most vele...mármint Chrome-l -
Jeno.L
tag
Sziasztok! Csak én szívok megint vagy másnak is van olyan problémája,hogy storynál nem nyílnak le a menu pontok pl Meta Tag, XLS stb Chrome alatt? Bármire klikkelek mintha egy #top link lenne, az oldal tetejére ugrik!
Fire Fox és IE 10 alatt minden rendben van, de Chrome-ban nem nyílik le (tegnap még ment gond nélkül).
Chrome verzió: 26.0.1410.43 m.
Drupalban, a core és az összes module is a legfrissebb! -
Jeno.L
tag
válasz
Sk8erPeter #393 üzenetére
Te is jó képet választottál
Nah majd ha kiötlöttem valamit illetve találtam valamit akkor írok, de ez most dühít nagyon.
Webshopos ismi is a plafonon van -
Jeno.L
tag
válasz
Sk8erPeter #389 üzenetére
Hasonlítsd össze más oldalakkal. a fansshare.com-n úgy jelennek meg a képek a gugliban,hogy oda böki egy script,hogy a teljes verziós képhez klikk ide, másoknál nem látok ilyet.
Tény,hogy az oldalam még csak másfél éves tehát fiatal így sokszor ugrándozik de egy hét alatt 50%-s vissza esést ennek nem tudok betudni. Napok óta olvasom a fórumokat és mindenki hasonlókat ír, olyanok is akik azért jóval idősebb és felkapottabb oldalakat üzemeltetnek.
Mint írtam kép mellett a keyword részt is megpiszkálta a google mert arra is panaszkodnak.
Ti nem tapasztaltatok ezek szerint vissza esést? (nekem olyan január 28. óta esik vissza és most 2-3nap beállt erre az alacsony szintre) -
Jeno.L
tag
Sziasztok!
"Köszönhetően" az új, csoda google kép keresőnek csak 50%-t esett vissza az oldalam forgalma mivel most már a user az oldal látogatás nélkül, egyből letöltheti a képet kvázi a googleből. Ok, a kép rankja megmarad, ez nem is baj, csak mivel a forgalom esik vissza az adsense és a hírdetők is kevesebbet fizetnek...
Nah már most egy fórumon linkeltek egy érdekességet ami kb. olyan mint a hotlink protection.
Érdeklődnék, hogy van-e ehhez hasonló is a drupalhoz vagy békéljek meg a tudattal mint az a többi pár millió (ha nem millárd) üzemeltető, hogy a kép keresésből érdemleges látogató többet nem lesz
Mondjuk a keywordökkel is szórakoztak valamit, kb forrong az összes fórum most emiatt a neten -
Jeno.L
tag
válasz
Sk8erPeter #340 üzenetére
Én is ilyen szép URL-t akarok gugliban
Egyébként
-
Jeno.L
tag
válasz
Sk8erPeter #337 üzenetére
Nos annyi a fejlemény eddig, hogy minden megfelelően működik de valamiért duplicate node van / volt.
A global redirect-ben minden rendesen bevan állítva és ha a google-ban egy lapomra ráklikkelek akkor már a friendly URL verziót hozza be. Azt mondták, hogy ez alapján minden rendben van de kis idő kell (hetek, akár hónapok), hogy a google újra észlelje a friendly URL-t és azt hozza be...
-
Jeno.L
tag
válasz
Sk8erPeter #335 üzenetére
Köszönöm! Megpróbálom
-
Jeno.L
tag
válasz
Sk8erPeter #333 üzenetére
Global Redirect telepítve van.
A path.ini file módosítást csináltam (biztonság kedvéért a régit lementettem).
Igén és core frissítés óta tapasztalom ezt ... -
Jeno.L
tag
válasz
Sk8erPeter #331 üzenetére
Szia!
Google Analytics is a friendly URL-t látja (Tartalom áttekintése rész) a Webmaster Tools is jól látja az XML sitemapot amiben mint mondtam szintén a friendly URL-k vannak.
Viszont (vak vagyok bakker) a status reportnál ezt találtamPECL runkit (for Extended Path Aliases) Not installed
Reminder: as the PECL runkit is not installed, please edit file include/path.inc if you have not done so already. See the README file for details.Megcsinálta mi a readme-ben volt de semmi változás.
Nem kulcsszavakra keresek simán beírom, hogy site:weblapom és akkor ugye kilistázza az összes google által látott lapot az oldalamról.Az oldal linket PÜ-ben küldöm, majd írom miért
-
Jeno.L
tag
Sziasztok!
Remélem itt sikerrel járok mert a hazai hivatalos oldalon eddig nem igen kaptam választ.
Szóval nem rég (tudom tudom már mióta megjelent, lusta volt meg féltem is kicsit,hogy elszúrom) frissítettem a drupal rendszeremet 6.xx-ről 6.26-ra.
Mindent rendben is találtam addig amíg észre nem vettem, hogy a frissítés óta a Google nem a friendly URL-t látja hanem a sima, rendszer NODE-okat (pl: oldal.com/cikk/xyz helyett ugye node/5679).Ami érdekes, hogy minden rendesen be van állítva.
Az összes böngészőben (adminnak, mezei regisztrált felhasználónak és vendég látogatónak is) a friendly URL jelenik meg, xml sitemap-ba is szintén a friendly kerül be és az összes eddig próbált RSS kezelő (Thunderbird beépített, google chrome) valamint a TweetFeed is a friendly URL-t látja és linkeli.De a Google nem...
Megoldás?Frissítésig minden jó volt. PathAuto beállítva, CleanURL bekapcsolva és a tárhely támogatja is (nem váltottam tárhelyet és ott sem állítottam, semmit így az szerintem nem lehet gond).
Választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Facebook és Messenger
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- OTP Bank topic
- E-roller topik
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Foxpost
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest