- iPhone topik
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
SecMan
csendes tag
Select list típusú mező értékének linkké alakítása
Üdv!
Volna nekem egy tartalomtípusom, amiben van egy legördülő lista, aminél a felhasználó 1 értéket választhat ki több közül.
Példa Egy | Példa Kettő | Példa HáromEzt kellene nekem linkké alakítanom, nyilván a megadott értéküktől függően máshova vezetnének a linkek.
pelda.hu/pelda-egy | pelda.hu/pelda-ketto | pelda.hu/pelda-haromAhol megakadtam, az az, hogy mint a példa is mutatja, az értékekben lehetnek szóközök, kis-nagybetű, stb. Ezért a field templatben hiába raknám be a href="pelda.hu/<?php print $output ?> -ot, az nem lesz jó.
Működésében kb. az, mint ha taxonómiában kiválasztanánk egy kiefejezést és a nodenál megjelenő kifejezés linkként működik.
Ennek a megoldásában tudnátok segíteni/iránytmutatni, stb?
+kérdés, a field templateben a baseurl nem elérhető?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest