- Google Pixel topik
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
$last_pos = strpos($variables['content'],'"',$first_pos+8);
Te most itt miket művelsz?Őszintén szólva nem volt nagyon kedvem megérteni a kódot, mert számomra eléggé homály. Mi az a +8?
Miért pont 8?
Egyébként nálad hogy van benne a node title a language switcher block-ban?
Nálam sem annál, sem a Language switcher dropdown blokkjában nincs benne: [link].(#185) Siriusb : ja, ehhez még annyit, hogy ezek szerint a Pathauto elég érdekes dolgokat művelhet, ha egy másik modul csak úgy tönkrevághatja... bár elvileg a Pathauto is biztosít hookokat ahhoz, hogy URL aliast létre tudjon hozni a modult, amennyiben a Pathauto modul megvan, lehet, hogy az vágja tönkre ilyenkor a dolgot, hogy valamelyik modul fosul implementálja az adott hookot. Bár akkor az meg a Pathauto modul hibája, ha ezt az esetet nem kezeli le.
Egyébként nem tudom, mi a véleményetek erről, de én azt tapasztaltam, hogy Drupalnál már a core-ban is sok esetben a hibakezelés eléggé csapnivaló (a modulok fejlesztői meg sokszor átveszik ezt a mentalitást). Miért kell nekem PHP-s warningokon keresztül értesülnöm róla, hogy valami modul hülyeséget csinált?
Van egy olyan érzésem, hogy a Drupal core-ban is esetleges teljesítménybeli okokból nem akartak mindenféle hibát lekezelni, de néha indokolatlannak érzem, hogy megspórolták - szerintem az sem normális, hogy nagyobb hiba elkövetésénél fehér képernyőt észlelsz, aztán debuggoljál, vazze...(#184) SecMan : várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- Google Pixel topik
- Mikrotik routerek
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iphone 12 Pro Max 256gb olcsón
- Eladó gyönyörű Apple Watch Ultra LTE Cellular+GPS modell , 87% akksi + extra Spigen tok.
- GAMER INTEL CORE I5 14600K/32GB DDR5/RTX 3080 10GB/1TB NVME SSD/
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti SUPER Trinity Black 16GB GDDR6X videokártya
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest