- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
válasz
szacsee #35099 üzenetére
köszi a linkeket, ezt az oldalt nem is ismertem, de elrakom. ráér nagyon a dolog, ezer más teendőm van amúgy is, plusz, BG-n van egy termék ami csak ott van és kellene feleségemnek, szóval maradnak ők. plusz, egy ezrest le is kuponoztam az árból. : ))) rendeződött minden kérdésem, igazán nagyon hálás vagyok a segítségért
-
Agostino
addikt
válasz
szacsee #35076 üzenetére
szia
király megoldás, megvettem. : ) de ha jól értem akkor elég egy usb - jst csatlakozós kábel is, igaz? usb fali adapterem van, ez a kis kábel meg csak egy ezres. nem mintha nagyon számítana, de ha ez jó, akkor miért ne. ha az előzőek állnak, akkor kell nekem ez a buzzer, meg ez meg akksi.
-
Agostino
addikt
sziasztok
a kérdésem csak az akksi kapcsán érinti a drón topikot, de mivel itt találkoztam a hakrc strom3 gimballal, szerintem tudtok segíteni. akkumulátor kellene hozzá, és töltő. az első esetén talán képben vagyok, egy 1000mah 11,1 voltos darabot néztem ki a tutorialok alapján. a gimball egy akciókamera stabilizátor magját adja, viszont az akksit nyilván tölteni is kellene. itt veszek el, ugyanis 3000 és 45 000 forint között látok töltőket, amihez még pluszban kellene tápot is vennem. melyik szett lenne a legjobb és hol érdemes rendelnem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest