-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz
Homoktövis #68584 üzenetére
Hát én erről konkrétan gyors egy videót nem találtam. De az MJX-nek vállalhatatlan a minősége szerintem, nem hogy 4k...
Szerintem arra a feladatra valami összecsukható kéne. AOSENMA CG028, MJX B4W, JJRC X11, SJRC F11, Eachine EX3? Ezek azok, kamera viszont itt is még hulladék kb mindegyiken.
Yuneec Breeze 4k kb az első vállalható, de annyiért meg majdnem Fimi A3 is van már, ami azért korrektebb, komolyabb gép. Mondjuk szoftveres hibák még asszem ezeknél is vannak, nem hogy a fentieknél.
-
DJGABI
addikt
válasz
Homoktövis #68580 üzenetére
Hubsan kintről? [link] ennek tényleg 1080p a kamerája, egész szép felvételeket csinál, de még mindig nem gimbalos.
Mire kell a gép? Kamerázni legalább Fimi/valami DJI-t fognak mondani itt...
-
DJGABI
addikt
válasz
Homoktövis #68575 üzenetére
átmatricázott Bugs 5W [link]
nem tudom mit mondanak róla, ez a wifi fpv nem az igazi, hamar jelet veszt/interferencia... a kamera minősége se az igazi... sok pénzt ne adj érte(#68576) kriszbon 5GHz wifi a relatív újabb telefonokban már simán van. Az 5G az egy másik dolog... szerintem csak elírták
-
kriszbon
őstag
válasz
Homoktövis #68575 üzenetére
Szia!
Nekem nincs tapasztalatom, meg nem vagyok szaki, de van nálunk 5G Wifi (komolyan nem tudom)?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- One mobilszolgáltatások
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Medence topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Renault, Dacia topik
- Magisk
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest