-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
nyesix #62325 üzenetére
Mire szeretnéd használni a képet, amit a telefonon látsz?
- Az alapján szeretnéd irányítani a drónt? - A wifi-s nem alkalmas a drón irányítására, mivel hatalmas a késleltetése. Egyébként ez az FPV.
- Videót szeretnél felvenni vele? Légi felvételt, amit később tudsz mutogatni? - Ez a gép erre megint nem alkalmas, mert stabilizálás nélkül csak egy nagy bólogató izé lesz belőle.Annak a gépnek az alaplapja és motorjai jók. Az alaplap azért, mert lehet rá silverware-t tenni, amivel egy igazi hobbi szintű gép készíthető belőle.
Esetleg, ha teszel a gyári kamera helyére egy rendes FPV kamerát, akkor annak a képét tudod nézni a telefonon egy ilyen eszközzel, amivel közel valós időben irányítani is tudod. -
syler123
veterán
válasz
nyesix #62325 üzenetére
Ha nem érdekel az fpv akkor miért veszel olyat amin van kamera? Ráadásul wifiset, aminek a használata inkább frusztráló, mint élvezetes.
720p-s kamera? Ebben a kategóriában amit felvesznek az említésre sem méltó. Semmi értelme a rögzítésnek.JJRC H67 pl megfelelhet szobai cirkálásra. Pár napja mondjuk 3400ft volt.
De ott vannak a Boldclash BH Whoopok.
1 akkuval jó az áruk. -
Grillo
őstag
válasz
nyesix #62317 üzenetére
Tello szerintem nagy beltérre, mármint egy sima lakásba. Ráadásul minden papír, stb repül a fenébe, ami a közelében van.
Kültérben enyhe szélbe még jó, erősben már nem fogsz tudni vele semmi csinálni. Másrészt a wifi miatt sok hálózat közelében jelvesztés, vagy gyenge jel lesz még extenderrel is. Én pl. a budai vár szélén, egy olyan telken, ahol semmi hálózat nincs, simán elvesztettem a jelet, és ott állt a levegőben a gép percekig, mire vissza tudtam szerezni. Volt alatta vagy 6 méter semmi, nem voltam boldog. Pedig már vagy harmadszorra repültem ott, korábban ennyire nem volt baj.
Amúgy jó kis gép, de szerintem alap hozzá a kontroller. -
Saccco
nagyúr
válasz
nyesix #62317 üzenetére
Amit linkeltél szerintem a kidobott pénz kategória. Úgy nézem nem pontosan tudod mit is szeretnél. Úgy érzem inkább a kameraplatform felé hajlasz. Ilyen szempontból nem mennék a Tello alá. De nem is ismerem nagyon a kameraplatform gépeket.
Most kezdeném témakörben volt egy kérdés és arra jöttek igen hasznos válaszok: #62160-#62170
A magam részéről az FPV-t jobban szeretem, van is erről egy cikkem: [link] - Ehhez képest kezdenek a dolgok jobban alakulni, de alap képnek megteszi.
szerk.: Közben kiterjesztettem a linket és ott is említettem a cikkemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Asztalos klub
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Automata kávégépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest