- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz
szetcsuszott #70494 üzenetére
Ajjaj, fogaskerekes a motorja. Meg szénkefés.
Ha árat kalkulálsz, nézd meg ezeket, ne csak a vételárból indulj ki! -
szetcsuszott
aktív tag
válasz
szetcsuszott #70491 üzenetére
Na, visszavittem a Lidlbe, teszek még hozzá vagyezret, és kap a kölyök egy Syma x26-ot, jókat írnak róla, meg a két kiscsaj is elég jól elboldogul vele, ez kb. úgy működik, ahogy kell neki. Ha van hasonló árban jobb játék gyereknek, szívesen veszem, ha javasol valaki. Köszi!
-
DJGABI
addikt
válasz
szetcsuszott #70489 üzenetére
lidlis cuccok jók is, de az a drón meg a helikopter... csak rápillantottam, de nagyon alsó polcos cuccok.
attól még mondjuk működnie kéne, sztem is cseréltesd.
-
Szancsó
aktív tag
válasz
szetcsuszott #70484 üzenetére
Valami kalibrációt nem lehet rajta csinálni, hátha?
Bekapcs + párosítás után pár másodpercre mindkét kart le + befelé húzva (mármint a bal oldalit jobbra le, a jobb oldalit balra le), vagy csak a jobb oldalit balra le, esetleg mindkettőt jobbra le - ez változó. -
bacus
őstag
válasz
szetcsuszott #70486 üzenetére
Vidd vissza és kérd vissza a pénzt. A játékhoz is komolyabb kell ezek szerint.
Évekkel ezelőtt kaptam testvéremtől játék drónt, hogy megtanuljuk irányítani, de pár mp repülés után már zuhantunk is. Nem volt nagy élvezet.
Most nemrég próbálgattam a dji mini 2-t, azért ez más világ, mikor felszállsz és ha nem nyúlsz semmihez, akkor egy helyben lebeg, finom mozdulatokkal lehet irányítani.. persze ez meg nem arra való, hogy kapukon át, szék alatt,stb rodeózz. -
Fuhur
kezdő
válasz
szetcsuszott #70484 üzenetére
Minden motor felpörög? Nem szorul az egyik motor? Ezt könnyű megnézni. Álló helyzetben mindegyiket kézzel megforgatva azonos mechanikai ellenállást kell érezni.
Sajna az is lehet, hogy az eséstől belül valami elmozdult vagy sérült.
Esetleg volt, hogy lejöttek a légcsavarok? Ha igen, helyes sorrendben lettek visszarakva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Háztartási gépek
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Motoros topic
- Futás, futópályák
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen digitális videókamerát?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest