- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz
Dyingsoul #32309 üzenetére
Teljesen egyértelmű! Kezdő gépnek JJRC H36, vagy a tesója az Eachine e010. Pont ezekre való, mint ahogy többen is megírták, kezdőknek. Ezzel meg lehet tanulni repülni, senkit sem érdekel, ha plafonhoz/padlóhoz lesz verve, elég strapabíró kis készülékek. Ha pedig mégis törik valami, akkor viszonylag olcsón lehet hozzá alkatrészeket beszerezni, szinte nulla szakértelemmel lehet benne hibás elemeket cserélni. ILYENEKKEL kellene megtanulni, jó játékra is, meg kezdő gépnek is, ha ez már stabilan megy, akkor lehet továbblépni.
-
csmat
senior tag
válasz
Dyingsoul #14442 üzenetére
Vitko: Tiszta pókember
Más:
Szerintem ezt az akksi szállításti mizériát az akkugyártók találták ki, hogy mindenki gyorsan rendeljen még pluszba
(csenben jegyzem meg, én is rendeltem)
Mivel a TD-ről nem érkezett meg a 2 hónapal ezelött rendelt akkum (igaz tracking szám nélkül rendeltem), most próba képp az ebayről rendeltem, kb 2/3-ad áron a TD és BG-hez képest. kíváncsian várom, megkapom e és jó lesz e.tudtok ajánlani egy olcsó, de jó töltőt, ami olcsobb mint a B6 mini, meg nem kell hogy annyira "okos" legyen. egyenlőre csak 1s akksiaim vannak egy pár darab, de gondoltam beruházok a gyári töltőnél egy ici picit komolyabb töltőbe.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Dyingsoul #14442 üzenetére
Engem nem erint. Egesz nap nem allt enyit a gep egy helyben.
Marmint a levegoben, a foldon a seggen marad.De megneznem, hogy kap el egy 3-500 m magasan 60 km/h-val repulo Phantomot. Vagy egy racer-t. Tipikus amerikai filmes klise. Ha van egy helikopter akkor perceken keresztul all mint f*sz a lakodalomban mig az aktualis Svejcineger le nem szedi.
Sokkal egyszerubb lenne egy 2,4 gigas iranyitott zavaroallaomas. Aztan a gep vagy hazamegy vagy leesik es ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest