- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
ooooobi #68546 üzenetére
'Sichtweite. Drohnen bis fünf Kilogramm dürfen nur auf Sichtweite gesteuert werden. Das ist zum Beispiel erfüllt, wenn jemand eine Drohne bis 250 Gramm mit Videobrille steuert und unter 30 Metern Entfernung bleibt.'
Itt 30 [m]-t irnak. Igaz csak példaként, de ha te Sasszem Johnny vagy és ellátsz 300 [m]-ig, akkor sima ügy.
-
nortsen
aktív tag
válasz
ooooobi #68523 üzenetére
Igen, kell neki egy fake gps progi, de ez a része nem probléma.
Nekem inkább a wifi zajos pár száz méter hatótáv a gáz, erre kellene valami nagyobb power.Ameriából még be is lehetne hozni, csak nem tudom, hogy a vámon fennakad e, tiltó listán van, de ha EU-ban leszabályoz, akkor semmi szabályellenes nincs benne.
-
Taci
addikt
válasz
ooooobi #68007 üzenetére
Itt: [Elektronikus eszközök a fedélzeten]
MAGAMMAL VIHETEM A DRÓNOMAT/HOVERBOARDOMAT?
Nem, biztonsági okokból sem a fedélzetre, sem feladott poggyászban nem viheti magával ezeket az eszközöket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged