- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDaZERG_1
senior tag
-
Dudi08
tag
válasz
Dudi08 #68151 üzenetére
Majdnem egy hónapja próbálkoztam a telemetria felélesztésével, sajnos sikertelenül...
Ezért úgy döntöttem, hogy időzítővel repülök inkább. Ebben a nagy hidegben 5-6 percnél egyben amúgy sem kellemes már nekem repkedni(kb 3.7-3.8V-ra merülnek az akkuk). Majd később veszek egy új f7-es FC-t, vagy komplett stack-et, hátha építek egy másik gépet is.
A két gépről itt van kép is:
Bár a sailfly-x-en van kamera, mostanában csak line of sight repültem mindkettővel. Sokkal élvezetesebb így az acro, mint fpv-ben szerintem. -
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Dudi08 #68145 üzenetére
Gyanús, hogy egy lépést kifelejtettél!
Forrasztás nem maradt ki? -
vandor01
senior tag
válasz
Dudi08 #67888 üzenetére
2 konfigot hasznalok már több mint egy éve és saját hulyesegemet leszámitva lásd a képeket lejebb
egyikkel sem volt eddig problémám... Probaltam parat mindnek volt vmi nyugje... nem lehetett leszállni és nincs OSD (pikoBLX).... max 2S de az is elfustol az ESC vagy FC... SuperFc 16x16 vagy 20x20.... es meg olcsobbak se voltak csak szarok..... van mikor kiszornak occooe 10eu/db... FC-t vagy ESC pl gearbest... de abban nincs koszonet a vegen! Viszont ez a 2 konfig stabil nalam! max 40 ejroert nem probálnék mast!
EmaxMagnum F3 12/15A
- 20x20-as de kicsi es nem log tul a csavaron! kis gépbe 80-100mm-be tuti
- beépitett beeper van!nagyobb gépbe akár 5collba is!
- HAKrc ESC 20/25A
- Full Speed FC -
Johnny_vT
senior tag
válasz
Dudi08 #67562 üzenetére
Jött hozzá "Happymodel" 300mAh 3S LiHV, azzal konkrétan pont ugyanannyit repült mint a 300mAh 2S GNB-vel. Nemsoká megjönnek a 450mAh 2S GNB-im amit direkt ehhez rendeltem, majd beszámolok róluk is.
Nekem kibontás után 0. dolgom volt a műanyag csavarok acélra cserélése (M2 18 mm) és a gyári propokat is elraktam tartalékba, mert volt már itthon HQProp T65MM. Egy árva rezzenést vagy jello-t sem vettem észre ebben a konfigurációban velük. Nagyon elégedett vagyok
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Dudi08 #67478 üzenetére
Pár hete álltam át FlySky-ról XM+-ra. Én is befostam, hogy elromlott, de nem
Már a bindelésnél is át kellett raknom a kanapére a távot, hogy sikerüljön. Utána terepen mindezt elfelejtettem és meglepődtem mikor rögtön bekapcsolás után RXLOSS-t írt ki.
Tedd le a távot a földre, lépj hármat a drónnal, dugd rá az akksit, menj vissza a távhoz és repülj!
-
vandor01
senior tag
-
vandor01
senior tag
válasz
Dudi08 #67473 üzenetére
lehet az XM+ nem jo??
de nalam megfordult mar kb 30db XM+.... mind jo volt!
egy baja van ha a TAV hoz kozel kerul kb 1meter? akkor eldobhatja a jelet!
de ne a TAV kozelebe repkedjunk!szoval XM+ vs Larva AIO FC viszonylataban a gyenge lancszem az FC!
nos ezekkel szokott hamarabb GÁZ lenni!
vekony fos szarul forrasztjak...etc etc...
de irod is mintha az FC ujraindulna???az AIO FC-en atnezni a forrasztasokat motor csatikat hatha valahol athuz az áram es bezavarja az FC-t .... azt ujraindul.....
aztan lehet erdemes volna ujra forrasztani az XM+hoz vezeto kabeleket... akar ki is cserélni?
valamint lehet az XM+ ra kene huzni egy vedelmet! nehogy osszetesteljen az FC vel?masik receivert felrakni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest