- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Pulsar #73937 üzenetére
Most jól kinevettem saját magam, mert "ajánlgatom" neked a használt piacot, közben még ehhez a sporthoz szerintem én még soha semmit nem vettem használtan, legfeljebb csak eladtam...de azt is csak nagyon kevés dolgot ,és ritkán,szóval nem vagyok ebben a használt piacban olyan nagyon otthon...
egyetlen ilyen csoportot ismerek, az pedig anagyon remélem,hogy egy ilyen "apró" nem számít itt hirdetésnek...
"csak nem tudom mit rakjak bele :D"
basszusazért azt előbb találd ki egyáltalán mire szeretnéd használni a gépet, és akkor utána biztos tudunk tanácsot adni mekkora legyen. és milyen alkatrészeket érdemes nézni hozzá
valami kis digitális 3"-os cine,, vagy egy "normális" 5"-os b@szatós, vagy egy 7"-os cirkálós LR gép
ezeknél kisebb kis whoopokat azért nem kérdeztem , mert az jellemzően még analóg kategória..
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PayPal
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Path of Exile (ARPG)
- Házimozi belépő szinten
- Diablo IV
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest