Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Van amikor tudni kell nemet mondani...
Régóta dolgozom Phantommal, és megtapasztaltam, hogy az embereknek sokszor elképesztő, furcsán elferdult a valóságtól és a fizikatol elrugaszkodott gondolatai, és ötletei vannak a drónokkal kapcsolatban...
Ráadásul az ötletek az esetek többségében megeroszaljak a témát...csak azért , hogy drón legyen...sokszor egyszerűbb és elegánsabb kézi kamerával megoldani valamit mint drónnal...Itt is ezt érzem...
Phantom 4 elbír egy fél literes palackot, [link] de őrült c0pas már az irányítás..
De ha ezen úriember módjára atlepunk és azt mondjuk, profi a pilóta, és egy 6-8rotoros mezőgazdaságira raakasztod a pezsgőt....
Annak meg akkora szele van, hogy lefújja a delikvenst a helyéről amikor fölé érsz...Komolyan gondolom, hogy egyszerűbb egy tavolkeleti törpét rendelni Kínából,akit frakkba öltöztetve beraksz egy cirkuszi ágyúba, és kilovod a cél felé a hóna alatt egy üveg pezsgővel...
Ugy ahogy van hülyeség szerintem ez a drónos pezsgős ötlet....
Bocsánat hogy ennyire nyersen fogalmaztam
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest