Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #53248 üzenetére
köszi a megerősitest..... hirtelen jött ötlet volt mert a motorok itt fetrengenek zsir ujonan.... kozben rendeltem 130-as vazat amibe a 11xx-et be kell reszelni viszont a 13xx az jo lenne benne.... gyanitottam hogy lepkefing lesz foleg kis propival..... csak az aramot fogja zabalni kozben vmi 11xx-es 6000/7500KV -vel meg körberepülik
lehet leteszek rola.....
de azt lehet nem
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Forest Gray - Használt karcmentes, 3 év gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest