Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
laccy88 #1467 üzenetére
Nem tudom hogy milyen töltőd van, de egy 20-30 ezres töltőtől se várd el hogy megmutatja a pontos feszültséget.
Szóval ameddig nem egy kalibrált multiméterrel méred meg a feszültséget, ami tegyük fel hogy 0.05 vagy 0.015%-os pontossággal bír, addig a töltő által kijelzett feszt ne vedd alapul.Amúgy ez töltő függő hogy mennyire tölti fel. Mármint függ attól hogy a töltő hogy van kalibrálva. Ha meg a valós érték 16.78V az teljesen jó. Az a 2 század volt maximum pár mAh kapacitást jelenhet ami mondhatni semmi. A gond akkor kezdődik amikor túltölti az akksit. Azzal a pár század volttal meg nem foglalkozzál szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Energiaital topic
- OpenMediaVault
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Politika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest