Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
Aktív témák
-
bzoley
veterán
Sajnos tényleg azt kell mondanom, hogy keress magadnak, mert fogalmam sincs, hol találtam.
What the v2.1c patch does:
- Patch Driver to v2.1 (All versions)
- Make Driver Compatible with Windows-XP
- xxx:)
- Known bugs: Driver does not react well when Internet Explrorer or
Outlook Express is running in the background.
http://atarisupport.com -
moonman
titán
hasonló helyzet :) próbáltam kompatibilitási módot 98-ra állítani, de nem szereti. valahogy úgy kéne megoldani, hogy írni kéne egy bootolható win98 image-t és a cd-n rajta legyen a driver is. mondjuk így nem lehet menteni :)
ezt most olvastam: You know why they called it Windows? Because as soon as it opens, all the bugs get in. :) -
fbb^Deathjay
csendes tag
Biztos van!!! a neten valmikor láttam olyan programot ami sok régi gamet eltud indítani xp alatt lehet letölteni. :D:D
-
Pufika
tag
Igen ez a neve és egy régi játék, de a kisfiam belezugott egy ismerösünknél és azóta eszi az életemet :B
Viszont nincs kedvem feltelepiteni egy 98-at az xp mellé elég volt az xp.-böl kicsukni a kölköt hogy ne legyen joga törölni.
De ezekszerint akkor nincs megoldás Xp alatt.
Köszönettel: -
moonman
titán
válasz
fbb^Deathjay
üzenetére
hát nem :)
-
fbb^Deathjay
csendes tag
Sima xp-n vagy sp1-en nem megy a driver?? :DD
-
moonman
titán
válasz
fbb^Deathjay
üzenetére
''Driver'' ez a neve :)
-
Efreet
senior tag
válasz
fbb^Deathjay
üzenetére
szerintem a ''Driver'' az a játék neve - bár azért egy hardveres oldalon lehet, hogy illett volna kevésbé megtévesztő címet adni a topicnak :DDD
-
Pufika
tag
Sziasztok!
Létezik update, vagy valami, hogy fusson ez a játék Xp alatt?
Üdv Pufi
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest