Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
Félreérthető voltam, belátom: semmi gond nincs ezzel az üzleti modellel, a GP vásárlásnál - ahogy sok ilyen játéknál - az első mondat az, hogy ezzel támogatod a fejlesztőket is.
Csak nem mindegy, hogy hetekig löveted magad rendszeresen rommá ahhoz, hogy fejleszthess, vagy betolsz egy kis zsét és 5 perc alatt megvan. A gondom ott szokott lenni, amikor aránytalanul nagy előnyökhöz jut az, aki perkál is. Ez is érthető, csak éppen hosszú távon biztos bukó. Bár sokszor nem is cél a hosszú táv

Mondjuk ennek elég régóta döcögnek a fejlesztésével, ahogy nézem. -
ksanc
őstag
Én, mivel sci-fi fan vagyok, megnéztem, de ez is csak egy a sok fizessé-oszt-király-vagy-12-éves-apuci-fizeti játéknak. Unaloműzőnek jó, másnak nem, fizetés nélkül csak idegesítő, de fizetni ilyenekért nem fogok

Elsőre a Word of Tanks űrváltozatának tűnik, de amíg azt érdemes valódi pénz nélkül is játszani, ezt nem, anélkül esélyed sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest