Hirdetés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coreprime
újonc
Sziasztok !
Aki esetleg játszik ezzel a gameval, azt szívesen látjuk az Fb csoportban, ahol informáljuk és segítjük egymást a játékkal kapcsolatos kérdésekben ! https://www.facebook.com/groups/1611221058908889/?ref=bookmarks
Üdv : Coreprime -
Novver
senior tag
Sziasztok!
Most fogtam bele és szívesen fogadok segítséget. PC-n játszok.
Friendnek felvehettek ha szimpatikus - Novver néven vagyok mindenhol

-
Zola01
tag
Én még csak most töltöm a játékot, de találtam egy giveaway-t a Fleet Recruitment Pack-hez.
Még azt sem tudom, hogy mit kaptam, de ingyen volt.
-
keneseig
tag
Azóta összejött még egy hét prémre való arany,vagyis egyre több győzelemért kap az ember aranyat.
-
keneseig
tag
Erre annyit tudok mondani,hogy az első héten perkászás nélkül a küldikért adtak annyi aranyat,hogy tudj venni 1 prém hajót +1 hét prémet.Utóbbi ráadásul alapból több aranyba kerül mint így ez a csomag.Aztán 2-3 héten belül összejött annyi arany,hogy tudtam venni 1 hónap prémet. 5 tier van a hajóknál ebből már megvan 2db 4-es.
-
ksanc
őstag
Félreérthető voltam, belátom: semmi gond nincs ezzel az üzleti modellel, a GP vásárlásnál - ahogy sok ilyen játéknál - az első mondat az, hogy ezzel támogatod a fejlesztőket is.
Csak nem mindegy, hogy hetekig löveted magad rendszeresen rommá ahhoz, hogy fejleszthess, vagy betolsz egy kis zsét és 5 perc alatt megvan. A gondom ott szokott lenni, amikor aránytalanul nagy előnyökhöz jut az, aki perkál is. Ez is érthető, csak éppen hosszú távon biztos bukó. Bár sokszor nem is cél a hosszú táv

Mondjuk ennek elég régóta döcögnek a fejlesztésével, ahogy nézem. -
ksanc
őstag
Én, mivel sci-fi fan vagyok, megnéztem, de ez is csak egy a sok fizessé-oszt-király-vagy-12-éves-apuci-fizeti játéknak. Unaloműzőnek jó, másnak nem, fizetés nélkül csak idegesítő, de fizetni ilyenekért nem fogok

Elsőre a Word of Tanks űrváltozatának tűnik, de amíg azt érdemes valódi pénz nélkül is játszani, ezt nem, anélkül esélyed sincs. -
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Látom elég halott volt eddig a topic, remélhetőleg a nyílt bétára váltásnak köszönhetően változik a dolog.

Egy-két órám van még csak benne, eddig béta állapothoz képest elég jó.

Van aki most kezdte esetleg?
-
keneseig
tag
Senki nem játszik?Amúgy ingame Pharaa a nevem.
-
keneseig
tag
Valaki írhatna akit beszippantott a játék aztán ha tudunk mehetünk együtt.
-
keneseig
tag
Meg a DX 12 most működik avagy nem?Játékon belül off-on van de nem is lehet váltogatni.Aztán lehet előbb rájövök,mint itt válaszolna valaki a kérdésekre.

-
keneseig
tag
Veterán-nál nem tudom mit takar az auto pay maintenance?Ott már rongálódnak a hajók?
-
keneseig
tag
Tegnap raktam fel.Nekem eddig tetszik.A support osztály úgy érzem nem kap elég XP-t.Egyedül voltam a csapatban vele, healeltem mint az állat aztán utolsó hely a végén.Remélem ezen még változtatnak.
-
egyedülülő
őstag
Látom nem igazán idnult be még a Dreadnought topik. Ilyen kevesen játszák?
-
Na open beta a játék. 1 meccsben folyton meghaltam. DE eddig stílusra tetszik.
-
vaakuum
addikt
Az mitől függ, hogy melyik hajóra rakja ki a zászlót a hangárban (az alsó sorban a hajóikonok jobb felső sarkában?) Az a zászló mit jelent?

-
Sonja
nagyúr
-
zarew
senior tag
Ez a legpörgősebb totyikja ? Mert bénázom.
-
zozyk
addikt
Hello.
Játszik valaki ezzel a játékkal?
-
hitvanyalak
senior tag
Köszönöm a beta linket!:-)
-
Z10N
veterán
Meg nem lattam topikot a Dreadnought-nak. Majd, ha keszul osszefoglalo akkor modositjak ezt a hsz-t.
Hivatalos oldal. Jelenleg tart a closed alpha es lehet jelentkezni a beta-ra.
Kaptam meghivot. Eddigi tapasztalatok jok. Bar meg ugye csak kezdeti fazisban van minden. Phenom2 x6 + 7870 +8GB 1080p epic beallitason 35-45fps (benchmark 35fps) es elvezhetoen megy szaggatas nelkul.
Zart beta jelentkezes. Akit erdekel privatban keressen meg es felvesszuk egymast az in-game-chat-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone-t használók OFF topikja
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Thinkpad P1 Gen2 15.6" FHD IPS i7-9750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Surface Pro 7 12" 2K IPS érintő i5-1035G4 8GB 256GB NVMe IR kam 790 g gar
- ZBook Fury 16 G9 27% 16" FHD+ IPS érintő i7-12850HX RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest