- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emlékszem, jött egyszer egy csodás windows update a semmiből, ami miatt újra telepíteni kellett a tapipad drájverét, mert sehogy sem volt hajlandó működni. Ha nem lett volna pöcökegér, kénytelen lettem volna egeret venni / tarhálni, hogy ez a művelet végrehajthassam. Azóta megváltásként tekintek rája
-
joey04
titán
Ezek hol szivatások? Nem akarok sem telepet, sem hátlapot cserélni telefonban. Laptopon meg asztali gépen pedig egyenesen gyűlölném az érintőkijelzőt. Annál nagyobb baromságot elképzelni sem tudnék.
btw rendes szervizben egy s24 ultra kijelző meg telep csere mennyi? nem tudom, lehet sokkal olcsóbb mint egy 15 pm-ben, ebben az esetben valóban rak rá extra hasznot az apple, és ejnye-bejnye, de azért ez csak nem dealbreaker értelmes embernél. Ha meg otthoni hákolásra gondolsz, akkor nem szóltam. Az nem az én asztalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest