- iPhone topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- VoLTE/VoWiFi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geza26
senior tag
Sziasztok!
Gondolkozom a telefonon, de a káva vastagsága megrémít. A valóságban is olyan vastag, mint a képeken és videókban tűnik?Köszönöm!
Géza
-
-
őstag
Akik megvették, mik a tapasztalataitok? Végül én is megvettem, sok gondolkodás, és azután hogy a poco F3-am megdöglött.
Nekem egészen addig tetszett, míg az autóban navigációra nem használtam. Túlmelegszik, és töltőre dugva waze és yt music mellett 3 óra alatt sikerült 5-6%-ot töltenie, a végén már úgy hogy rá irányítottam a légkondit.
Utoljára a lumia 950 csinált nálam ilyet... -
Bazsi84
aktív tag
-
ZS3NI
őstag
Ott is van 150 font beszámítós promo rá. sztem benézted.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Bazsi84
aktív tag
Ha vkit esetleg érdekel majd a telefon,lehet lesz pár obsidian 256gb-os nálam.Licitáltam ebayen 10 telóra,eddig még 8-on nyerő vagyok 🤣
-
Roke
csendes tag
-
Roke
csendes tag
Azt levonják a nulladik pillanatban, ez arra jön még rá. Szóval a kasszához mentünk egy olyan számlával, amin a két teló és 2x150 euro mínusz volt. A beadott telókra meg kaptunk további 25 és 26 euro kupont, a kasszás lecsippantatta. Blokkal visszamentünk a szervizhez és ott kiadták a két új pixelt
[ Szerkesztve ]
-
Roke
csendes tag
Végigment a setupon, körbe leste, IMEI-t lekért. A két teló adminisztrációja 30 perc volt, kaptunk jegyzőkönyvet... meg a kuponokat. Olyan tüzetes átvizsgálásnak nem mondanám, a papírokkal többet szöszölt. Értéket az online kallkulátorral azonosan szabta meg.
[ Szerkesztve ]
-
Aldorfin
tag
valaki leírná hogy mi ez az osztrák akció? a megadott oldalakon (mm, preisjager) már nem látszik semmi nálam. tart még ? meddig? milyen telókra, csak a 8a, vagy esetleg a 8ra is vonatkozik valami engedmény cserével?
Köszönöm!
-
pekob
tag
Sziasztok!
A Pixel-készülékek portfólióba emelése tervben van a Yettelnél is. A konkrét modell várhatóan augusztus közepétől lesz elérhető a kínálatunkban.Udv.: Pekob
-
pekob
tag
Elkepzelheto, hogy addig az ara is csokken.
[ Szerkesztve ]
-
pekob
tag
válasz zolipapa 66 #49 üzenetére
Sziasztok!
A Pixel-készülékek portfólióba emelése tervben van a Yettelnél is. A konkrét modell (Google Pixel 8a) várhatóan augusztus közepétől lesz elérhető a kínálatunkban.
Udv.: Pekob -
zolipapa 66
lelkes újonc
Az alzán már rendelhető
-
mad823
őstag
Több további országra ígérték, szóval várjunk még egy kicsit.
Közben hivatalos lett a 7 éves támogatás minden részlete, tényleg '31-ig kapja a főverziókat is. -
Obyboy
addikt
A Google Store alapján a 8a-t még nem forgalmazzák Magyarországon.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Roke
csendes tag
Itt a 8a-ról részletek nem találhatóak:
https://www.mediamarkt.at/de/service/ankauf-entsorgung/ankaufserviceVan esetleg személyes tapasztalat?
Edit: https://www.mediamarkt.at/de/campaign/google-pixel-8a
Közben megtaláltam ezt, de ettől se lettem jobban képben[ Szerkesztve ]
-
Tarisznyarák
tag
Németországban olyan okostelefont számítanak be amit be lehet még kapcsolni saját akkuról.
"Die Voraussetzungen für den Ankauf sind unter anderem ein erfolgreiches Einschalten, ein erfolgreiches Hochfahren bis zum Homescreen und die Nutzung ohne externen Stromanschluss und ohne Passwortschutz bzw. Einbindung in ein spezifisches Herstellernetzwerk (Gerätesperre). " -
őstag
Csak üzletben megy az akció, online nem: [link]
De a mediamarkt.at oldalán is kinn van a leírás csak le kell kicsit tekerni: [link]
06.08.-ig él az akció, viszont 05.22 előtt csak előrendelni lehet, szóval 1 úttal csak a 2 dátum közt lehet intézni, feltéve hogy lesz nekik raktáron is valahol.[ Szerkesztve ]
-
Eyesis
őstag
Íreknél 150euro store credited adnak előrendelés mellé, kérdés, hogy akkor menni fog az 5G ezzel már itthon is?
Eyesis
-
janeszgol
félisten
Lehetne picit kisebb a telefon. Ősszel akarok Pixelt venni, megvarom a 9-es szeriat. Ha lesz benne normalis meretu, csak akkor veszek.
[ Szerkesztve ]
-
soko70
aktív tag
Nem tudjátok az Alza kivezette a Pixel mobilokat. Nem látok már náluk.
-
joelke HU
senior tag
válasz bedibazsa #18 üzenetére
Egyébként igen. Megnéztem ezt a videót róla: [link] és sokkot kaptam. Még az iPhone 11 kávái sem döbbenetettek meg annyira, mint az ezen lévők. Lehet direkt így akar a 8 felé terelni a Google.
Viszont a színek meglepően jók lettek még a zöld is egész visszafogott, pedig kép alapján valami rikítóbbra számítottam.iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
Obyboy
addikt
Erre én is kíváncsi vagyok. Bővült az európai zászlók száma de közel sem annyival mint amennyiről a pletykák szóltak.
Volt olyan cikk, hogy egy ideig csak a Yettel fogja itthon hivatalosan forgalmazni, lehet, hogy míg ez az idő le nem telik addig a Google Sotre-ban sem lesz magyar zászló."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Drakk
tag
Lehet tudni, hogy a Google Store-ben mikor jelenik meg a magyar zászló is?
Amit most gondolsz, holnapi életedet formálja.
-
K82
őstag
Ahogy a Pixelek ára is a +/- 50-100$-os sávban mozog a kezdetek óta. Csak ugye a nettó 849$-os (bruttó 902) 2XL-ért 2017-ben fizettem cca. 239e Ft-ot, most a 699-be kerülő sima 8-ast nem tudnám ennyiért megvenni (listaáron persze).
[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Thom!
veterán
Vékonyabb kávákkal kisebb házban idősebb lett volna hátha még tudták volna súlyából lefaragni.
-
bedibazsa
senior tag
Ha betrédelem a Pixel 7-esemet, akkor £193 lenne a 8a, ami nem rossz. Kérdés, hogy jobb-e, mint a 7-es. Processzor és kijelző mindenképp.
-
paatrick
őstag
Ha erre még rádobom az áfát helyben is vagyunk. 400-ért már lehet csúcstelefont venni, de szerintem 350-ért is.
Ennyit jelent hogy 10 éve szárnyal a magyar gazdaságAmerikában pl 4 éve fixen 799 és 999 az iphone-ok indulóára, pedig infláció ott is volt.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
mrThomi
addikt
Dúrva, hogy 10 éve került ennyibe egy csúcs modell most meg ennyit kérnek egy közép alsó telóért. Jó változik az idő meg az igények, de mi lesz 2030-ba ? 1000 euró lesz majd egy csicska dobálózós telefon ? Vicc... Majd ha befigyel 500 euró alá a 256-os akkor talán jó vétel lehet a támogatás miatt, de addig ez nem ér ennyit. Majdnem fél áron van NP 2a kicsit gyengébb kamerával.
-
snorbi82
senior tag
Ha jól rémlik itt mobilarenan volt cikk róla, hogy a Yettel fogja hivatalossan forgalmazni mint szolgáltató. + Alza
Megneztem az a Pixel 9 lesz[ Szerkesztve ]
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
tomboy0013
veterán
Pontosan ez a baj a Xiaomi-val, tök jól mutat papíron az 5 év, csak aztán jön a valóság ami ritkuló és minőségben megkérdőjelezhető frissítéseket mutat
Az Apple és Pixel telefonoknál megoldott a hosszú távú kiszámítható frissítés, a többiek nem egy ligában versenyeznek velük. -
Ryoo
senior tag
Azt tudni már, hogy hol lesz kapható? Ki forgalmazza?
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
laci1892
őstag
A ramot illetően nem biztos, bár lehet igazad van.
Ugyanakkor, a xiaomi szerintem nem mérvadó. Évente ad 3dv frissítést. Abból jó eséllyel az egyik a főverzió. Nem oszt nem szoroz ebből a szempontból.
Viszont az iPhone -hoz hasonló frissítési ütemterv tetszik nekem a pixel részéről.Jó magam, 3 éve vettem a xiaomi telefonom. Nem cseréltem volna le, ha a feleségem össze nem töri. Úgy gondolom részben van igazad, mert vannak hozzám hasonló emberek akik bőven elvannak 5 évig egy telefonnal. De akkor a biztonsági frissítés legyen már meg havonta, de legalább 2 havonta.
Ahogy olvasgatom, azért ezt a pixel vállalja / tudja is. Szerintem azért ez eléggé mérvadó
-
margithid
veterán
Ez majd fél - egy év múlva lesz jó vétel.
Amúgy ilyen hosszú támogatottság nekem nem fontos.
4-5 év elég számomra, addigra úgyis cseréli az ember, ezt pedig már nem csak a Samsung, de a xiaomi is hozzá.
Egyenként ha már ilyen hosszú a támogatottság, akkor rakhattak volna bele 12 GB RAMot, szvsz az lesz a szűk keresztmetszet. -
laci1892
őstag
A tavalyi 7a kamera képességei egész pofásak lettek. A 7 év biztonsági frissítés is emberes. Egész korrekt cuccnak tűnik. Én egyedül arra lennék kíváncsi hogy, isiag miért nem ( és mikor lesz??) elérhető a hazai operátor szolgáltató egyikénél a pixel.
-
mad823
őstag
A kérdés nem is a nyitóár, hanem azt követő áresés meredeksége. Illetve engem is érdekelne a beharangozott hazai forgalmazás mikéntje. Plusz a 8 év szoftveres támogatás összetétele sincs még fent a support oldalon.
Az biztos, hogy ma a sima 8-as jobb vétel ugyanannyiért. -
joelke HU
senior tag
Kíváncsi leszek, hogy itthon mennyi lesz, ha egyáltalán megérkezik. Bár az alzához biztos befut.
Összességében tetszik, bár az állon még picit faraghattak volna.iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- További aktív témák...