- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1892
őstag
A ramot illetően nem biztos, bár lehet igazad van.
Ugyanakkor, a xiaomi szerintem nem mérvadó. Évente ad 3dv frissítést. Abból jó eséllyel az egyik a főverzió. Nem oszt nem szoroz ebből a szempontból.
Viszont az iPhone -hoz hasonló frissítési ütemterv tetszik nekem a pixel részéről.Jó magam, 3 éve vettem a xiaomi telefonom. Nem cseréltem volna le, ha a feleségem össze nem töri. Úgy gondolom részben van igazad, mert vannak hozzám hasonló emberek akik bőven elvannak 5 évig egy telefonnal. De akkor a biztonsági frissítés legyen már meg havonta, de legalább 2 havonta.
Ahogy olvasgatom, azért ezt a pixel vállalja / tudja is. Szerintem azért ez eléggé mérvadó
-
laci1892
őstag
A tavalyi 7a kamera képességei egész pofásak lettek. A 7 év biztonsági frissítés is emberes. Egész korrekt cuccnak tűnik. Én egyedül arra lennék kíváncsi hogy, isiag miért nem ( és mikor lesz??) elérhető a hazai operátor szolgáltató egyikénél a pixel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged