- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganzer
aktív tag
válasz
zolipapa 66 #119 üzenetére
Jaja, kedvelem én is a Pixeleket. Van egy 3a xl-em, mióta megvan, azóta 2 iphoneról váltottam rá vissza (xs max, és 12 mini)
Ma már persze lassú, de céges telónak még mindig tökéletes.
Jelenleg egy samu a52s 5g a munkateló, bírja, csak már kezd belassulni és google maps-ben néha keresi önmagát. A Pixelek meg mindig a gyengéim voltak, főleg a kamera szoftvere számomra a legjobb. -
zolipapa 66
kezdő
Akkor hajrá!
Én 1 hónapja használom hosszú xiaomi-s évek után. A Samsung soha sem jött be, a xiaomi meg sajnos a software téren rossz irányba halad.
Ez letisztult semmi csicsás, és mindig a legfrissebb cuccok jönnek rá. A méret is olyan kellemes, már nem jönnek be a majdnem 7" es telefon méretek.
Vodán használom, csak beraktam a kártyát, megy minden 5G is, már ahol van.
A következő biztos egy 9 pro lesz, de majd jövőre, amikor lemegy 400 alá, addig ez is szépen teszi a dolgát. Holnap nyaralás indul, a kamera le lesz tesztelve rendesen. -
Ganzer
aktív tag
válasz
zolipapa 66 #117 üzenetére
Szia! Az nem lenne baj, max kb 3 órát kell bírnia egyhuzamban, illetve powerbank is van.
-
Ganzer
aktív tag
Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem, nagyon megköszönném ha tudnátok válaszolni.
Mennyire bírja az időjárás viszontagságait (napsütés/pici eső)?
Sok órán át tartó GPS-t mennyire viseli jól?
Mi a helyzet ezekkel az Ai dolgokkal (Gemini nano)? Valahol olvastam hogy utólag a 8A is megkapta. Lehet már itt mo-n használni, és ha igen, mik a tapasztalatok?
Gondolok itt a hasznosságra illetve mennyire lassítja a telót?9 pro xl-t akartam először, de lebeszéltek róla.. Gondolkodok egy 8a beszerzésén Yetteltől, Woltos bringás futár munkatelónak..
Szép napot mindenkinek. -
Ryoo
senior tag
Egyik vízálló telefont sem szabad tengervízbe rakni, az automatikus garanciavesztéssel jár.
-
K82
őstag
válasz
zolipapa 66 #112 üzenetére
Vízálló IP67 szabvány szerint, de nem sós vízben; ilyen esetben ha beázik szinte biztos h ugrik a garancia. Rakd egy vízálló tokba ha biztosra akarsz menni.
-
zolipapa 66
kezdő
Sziasztok
Valaki próbálta már a vízállóságot?
Gondolok itt egy kis tengeri mártózásra -
K82
őstag
Találsz teszteket bőven, elég ha beírod a Pixel 8a camera review -ot a keresőbe. Ez pl. egy direkt 8-8a összehasonlítás, de nyugodtan nézz körbe itt a fototrenden is, fogsz találni éjszakai képet. Ahogy Cyborg is írta, elsősorban a képfeldolgozó algoritmus ami miatt konzisztens (és egyre jobb) a végeredmény generációkon keresztül. Az elsődleges (fő) kameraszenzorban nem szoktak spórolni, az árkülönbözetben a több lencsét vagy az extrákat (pl. wireless töltés) fizeted meg.
-
Cyborg
őstag
válasz
kaposznyak #107 üzenetére
A pixelek kamerái , vagyis a képfeldolgozó algoritmusuk magasan kiemelkednek az átlagból, nyugodtan veheted.
[link] -
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Meg tudna valaki osztani éjszaka/szürkületben készült képeket? Érdekelne, mennyire használható a kamera rossz fényviszonyok között.
Köszi! -
joelke HU
őstag
Valakinek igenis bántja a szemét. Például nekem is. Pedig nagyon vártam ezt a modellt, de így nem kell. Ha egy Redmi fele ennyi pénzért meg tudja oldani kisebb kávákat, akkor a Google-től is elvárható lenne. Persze értem, hogy ezzel is éreztetni akarja, hogy nem a csúcsliga a készülék és terel a drágább modell felé, de akkor is, egyszerűen így ronda ennyi pénzért. A belépő Samsungoknál vannak ilyen méretű kávák.
Remélem a 9 már jobban sikerül. Megvárom és ha azt is elszúrják, akkor beszerzek inkább egy s23-at vagy s24-et. -
Geza26
senior tag
Sziasztok!
Gondolkozom a telefonon, de a káva vastagsága megrémít. A valóságban is olyan vastag, mint a képeken és videókban tűnik?Köszönöm!
-
Akik megvették, mik a tapasztalataitok? Végül én is megvettem, sok gondolkodás, és azután hogy a poco F3-am megdöglött.
Nekem egészen addig tetszett, míg az autóban navigációra nem használtam. Túlmelegszik, és töltőre dugva waze és yt music mellett 3 óra alatt sikerült 5-6%-ot töltenie, a végén már úgy hogy rá irányítottam a légkondit.
Utoljára a lumia 950 csinált nálam ilyet... -
ZS3NI
őstag
Ott is van 150 font beszámítós promo rá.
sztem benézted.
-
Bazsi84
aktív tag
Ha vkit esetleg érdekel majd a telefon,lehet lesz pár obsidian 256gb-os nálam.Licitáltam ebayen 10 telóra,eddig még 8-on nyerő vagyok 🤣
-
Roke
csendes tag
-
Roke
csendes tag
Azt levonják a nulladik pillanatban, ez arra jön még rá. Szóval a kasszához mentünk egy olyan számlával, amin a két teló és 2x150 euro mínusz volt. A beadott telókra meg kaptunk további 25 és 26 euro kupont, a kasszás lecsippantatta. Blokkal visszamentünk a szervizhez és ott kiadták a két új pixelt
-
Roke
csendes tag
-
Aldorfin
tag
valaki leírná hogy mi ez az osztrák akció? a megadott oldalakon (mm, preisjager) már nem látszik semmi nálam. tart még ? meddig? milyen telókra, csak a 8a, vagy esetleg a 8ra is vonatkozik valami engedmény cserével?
Köszönöm!
-
pekob
tag
Sziasztok!
A Pixel-készülékek portfólióba emelése tervben van a Yettelnél is. A konkrét modell várhatóan augusztus közepétől lesz elérhető a kínálatunkban.Udv.: Pekob
-
pekob
tag
Elkepzelheto, hogy addig az ara is csokken.
-
pekob
tag
válasz
zolipapa 66 #49 üzenetére
Sziasztok!
A Pixel-készülékek portfólióba emelése tervben van a Yettelnél is. A konkrét modell (Google Pixel 8a) várhatóan augusztus közepétől lesz elérhető a kínálatunkban.
Udv.: Pekob -
zolipapa 66
kezdő
Az alzán már rendelhető
-
mad823
őstag
Több további országra ígérték, szóval várjunk még egy kicsit.
Közben hivatalos lett a 7 éves támogatás minden részlete, tényleg '31-ig kapja a főverziókat is. -
Obyboy
addikt
A Google Store alapján a 8a-t még nem forgalmazzák Magyarországon.
-
Roke
csendes tag
-
Tarisznyarák
tag
Németországban olyan okostelefont számítanak be amit be lehet még kapcsolni saját akkuról.
"Die Voraussetzungen für den Ankauf sind unter anderem ein erfolgreiches Einschalten, ein erfolgreiches Hochfahren bis zum Homescreen und die Nutzung ohne externen Stromanschluss und ohne Passwortschutz bzw. Einbindung in ein spezifisches Herstellernetzwerk (Gerätesperre). " -
-
Eyesis
őstag
Íreknél 150euro store credited adnak előrendelés mellé, kérdés, hogy akkor menni fog az 5G ezzel már itthon is?
-
janeszgol
félisten
Lehetne picit kisebb a telefon. Ősszel akarok Pixelt venni, megvarom a 9-es szeriat. Ha lesz benne normalis meretu, csak akkor veszek.
-
soko70
aktív tag
Nem tudjátok az Alza kivezette a Pixel mobilokat. Nem látok már náluk.
-
joelke HU
őstag
válasz
bedibazsa #18 üzenetére
Egyébként igen. Megnéztem ezt a videót róla: [link] és sokkot kaptam. Még az iPhone 11 kávái sem döbbenetettek meg annyira, mint az ezen lévők. Lehet direkt így akar a 8 felé terelni a Google.
Viszont a színek meglepően jók lettek még a zöld is egész visszafogott, pedig kép alapján valami rikítóbbra számítottam. -
Obyboy
addikt
Erre én is kíváncsi vagyok. Bővült az európai zászlók száma de közel sem annyival mint amennyiről a pletykák szóltak.
Volt olyan cikk, hogy egy ideig csak a Yettel fogja itthon hivatalosan forgalmazni, lehet, hogy míg ez az idő le nem telik addig a Google Sotre-ban sem lesz magyar zászló. -
Drakk
tag
Lehet tudni, hogy a Google Store-ben mikor jelenik meg a magyar zászló is?
-
Thom!
veterán
Vékonyabb kávákkal kisebb házban idősebb lett volna hátha még tudták volna súlyából lefaragni.
-
bedibazsa
senior tag
Ha betrédelem a Pixel 7-esemet, akkor £193 lenne a 8a, ami nem rossz. Kérdés, hogy jobb-e, mint a 7-es. Processzor és kijelző mindenképp.
-
-
mrThomi
addikt
Dúrva, hogy 10 éve került ennyibe egy csúcs modell most meg ennyit kérnek egy közép alsó telóért. Jó változik az idő meg az igények, de mi lesz 2030-ba ? 1000 euró lesz majd egy csicska dobálózós telefon ? Vicc... Majd ha befigyel 500 euró alá a 256-os akkor talán jó vétel lehet a támogatás miatt, de addig ez nem ér ennyit. Majdnem fél áron van NP 2a kicsit gyengébb kamerával.
-
snorbi82
senior tag
Ha jól rémlik itt mobilarenan volt cikk róla, hogy a Yettel fogja hivatalossan forgalmazni mint szolgáltató. + Alza
Megneztem az a Pixel 9 lesz -
tomboy0013
veterán
Pontosan ez a baj a Xiaomi-val, tök jól mutat papíron az 5 év, csak aztán jön a valóság ami ritkuló és minőségben megkérdőjelezhető frissítéseket mutat
Az Apple és Pixel telefonoknál megoldott a hosszú távú kiszámítható frissítés, a többiek nem egy ligában versenyeznek velük. -
Ryoo
senior tag
Azt tudni már, hogy hol lesz kapható? Ki forgalmazza?
-
laci1892
őstag
A ramot illetően nem biztos, bár lehet igazad van.
Ugyanakkor, a xiaomi szerintem nem mérvadó. Évente ad 3dv frissítést. Abból jó eséllyel az egyik a főverzió. Nem oszt nem szoroz ebből a szempontból.
Viszont az iPhone -hoz hasonló frissítési ütemterv tetszik nekem a pixel részéről.Jó magam, 3 éve vettem a xiaomi telefonom. Nem cseréltem volna le, ha a feleségem össze nem töri. Úgy gondolom részben van igazad, mert vannak hozzám hasonló emberek akik bőven elvannak 5 évig egy telefonnal. De akkor a biztonsági frissítés legyen már meg havonta, de legalább 2 havonta.
Ahogy olvasgatom, azért ezt a pixel vállalja / tudja is. Szerintem azért ez eléggé mérvadó
-
margithid
veterán
Ez majd fél - egy év múlva lesz jó vétel.
Amúgy ilyen hosszú támogatottság nekem nem fontos.
4-5 év elég számomra, addigra úgyis cseréli az ember, ezt pedig már nem csak a Samsung, de a xiaomi is hozzá.
Egyenként ha már ilyen hosszú a támogatottság, akkor rakhattak volna bele 12 GB RAMot, szvsz az lesz a szűk keresztmetszet. -
laci1892
őstag
A tavalyi 7a kamera képességei egész pofásak lettek. A 7 év biztonsági frissítés is emberes. Egész korrekt cuccnak tűnik. Én egyedül arra lennék kíváncsi hogy, isiag miért nem ( és mikor lesz??) elérhető a hazai operátor szolgáltató egyikénél a pixel.
-
mad823
őstag
A kérdés nem is a nyitóár, hanem azt követő áresés meredeksége. Illetve engem is érdekelne a beharangozott hazai forgalmazás mikéntje. Plusz a 8 év szoftveres támogatás összetétele sincs még fent a support oldalon.
Az biztos, hogy ma a sima 8-as jobb vétel ugyanannyiért. -
joelke HU
őstag
Kíváncsi leszek, hogy itthon mennyi lesz, ha egyáltalán megérkezik. Bár az alzához biztos befut.
Összességében tetszik, bár az állon még picit faraghattak volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Xbox Series X|S
- Magyar az űrben
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest