- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
őstag
Valakinek igenis bántja a szemét. Például nekem is. Pedig nagyon vártam ezt a modellt, de így nem kell. Ha egy Redmi fele ennyi pénzért meg tudja oldani kisebb kávákat, akkor a Google-től is elvárható lenne. Persze értem, hogy ezzel is éreztetni akarja, hogy nem a csúcsliga a készülék és terel a drágább modell felé, de akkor is, egyszerűen így ronda ennyi pénzért. A belépő Samsungoknál vannak ilyen méretű kávák.
Remélem a 9 már jobban sikerül. Megvárom és ha azt is elszúrják, akkor beszerzek inkább egy s23-at vagy s24-et. -
joelke HU
őstag
válasz
bedibazsa #18 üzenetére
Egyébként igen. Megnéztem ezt a videót róla: [link] és sokkot kaptam. Még az iPhone 11 kávái sem döbbenetettek meg annyira, mint az ezen lévők. Lehet direkt így akar a 8 felé terelni a Google.
Viszont a színek meglepően jók lettek még a zöld is egész visszafogott, pedig kép alapján valami rikítóbbra számítottam. -
joelke HU
őstag
Kíváncsi leszek, hogy itthon mennyi lesz, ha egyáltalán megérkezik. Bár az alzához biztos befut.
Összességében tetszik, bár az állon még picit faraghattak volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged