Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
válasz
Olsen Banda
üzenetére
Én is próbáltam már egérrel
Sőt billentyűzettel is
Próbáld meg levenni a fényerejét akkor talán tovább bírja. Meg én build.prop-ban beállítottam, hogy ne performance-on legyen a processzorhasználat, hanem powesave-en. + Beállitottam ilyen energiatakarékos okosságot ugyanebben a file-ban, hogy ha kikapcsolom a képernyőt, akkor ilyen hibernáció féleség történik, amikor alig fogyaszt a cucc, ezt onnan is észre lehet venni, hogy 3-4 másodpercig tart amíg feléled a tab ha visszanyomom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sőt billentyűzettel is
Próbáld meg levenni a fényerejét akkor talán tovább bírja. Meg én build.prop-ban beállítottam, hogy ne performance-on legyen a processzorhasználat, hanem powesave-en. + Beállitottam ilyen energiatakarékos okosságot ugyanebben a file-ban, hogy ha kikapcsolom a képernyőt, akkor ilyen hibernáció féleség történik, amikor alig fogyaszt a cucc, ezt onnan is észre lehet venni, hogy 3-4 másodpercig tart amíg feléled a tab ha visszanyomom.