- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olsen Banda
csendes tag
Üdv mindenki!
7 napja vettük a DPS Dual 7-et. Szerintünk 10 pont!
Bár az aksi tényleg csak 2.5 - 3 órát bír.
Viszont veszett gyors, és mi most bent ragadtunk a hóban, szerencsére egy faluban és nem kint az úton.
Volt net, és a géppel kaptuk a legtöbb infót, mi is történik körülöttünk! Nem hittük, hogy ilyen gyorsan beválik!
De! Nem találok hozzá AUTÓS TÖLTŐT!
Akinek van tippje, hol kapunk, annak nagyon megköszönnénk! És! Olvastam az összes hozzászólást és nem tudom, tudjátok-e, hogy mi egérrel kezeljük a gépet. Ezt még az eladók sem tudták. Mi egy mini egeret tettünk hozzá, és kiválóan üzemel! Továbbá tényleg jó lenne hozzá magyar nyelvű billentyűzetet is valahonnan letölteni. A segítségeket előre is nagyon köszönjük Nektek! 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár az aksi tényleg csak 2.5 - 3 órát bír.
Viszont veszett gyors, és mi most bent ragadtunk a hóban, szerencsére egy faluban és nem kint az úton.
Volt net, és a géppel kaptuk a legtöbb infót, mi is történik körülöttünk! Nem hittük, hogy ilyen gyorsan beválik!
De! Nem találok hozzá AUTÓS TÖLTŐT!
Akinek van tippje, hol kapunk, annak nagyon megköszönnénk! És! Olvastam az összes hozzászólást és nem tudom, tudjátok-e, hogy mi egérrel kezeljük a gépet. Ezt még az eladók sem tudták. Mi egy mini egeret tettünk hozzá, és kiválóan üzemel! Továbbá tényleg jó lenne hozzá magyar nyelvű billentyűzetet is valahonnan letölteni. A segítségeket előre is nagyon köszönjük Nektek!