Új hozzászólás Aktív témák
-
Blac1
aktív tag
válasz
AeSDé Team #1820 üzenetére
Szia!
Igen a főképernyőre szeretnék mappát kirakni. De közben rájöttem. Csak az alsó sorban ahol a menübelépés ikon is van lehet egymásra húzással mappát létrehozni. Ha már ott létrehoztam utána már bárhova húzhatom a főképernyőn a mappát, és bárhol átnevezhetem és új ikonokat húzhatok bele. Hülyeségnek tartom hogy nem lehet bárhol létrehozni. De legalább lehet. -
AeSDé Team
őstag
válasz
AeSDé Team #1820 üzenetére
Bocsi, rossz topikba képzeltem magam, egyszerre nyitottam meg ezt és az általános táblagép topikot. Lejárt a szerkesztés.
-
Blac1
aktív tag
válasz
AeSDé Team #1813 üzenetére
Szia!
Jó kérdés. Lehet hogy Dreamet váltja. Hisz a dupla mag kivételével minden ugyan az benne. De szerintem elég friss dolog lehet. Legalább is nálunk. -
Blac1
aktív tag
válasz
AeSDé Team #1806 üzenetére
Szia!
A második kiadàsú Dreamon is 4.2-es van. -
Blac1
aktív tag
válasz
AeSDé Team #1804 üzenetére
Szia!
Hogy megy-e rajta nem tudom. De a specifikációja nem ugyan az. A Titának ugyanis két magos procija van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest