- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Van olyan parancs a DOSboxon belül, amit beírva közvetlenül tudom a CPU emuláció sebességét (cycle) változtatni? Vagy ez csak a Config fájl buherálásával, és a CTRL+F11 és CTRL+F12 büllentyűkkel lehet megoldani?
-
pilota
tag
siker ezis fut nagy sokára
-
pilota
tag
Hali nemtudom valaki még olvassa-e de készlett ma a warcraft 1 es játék is elindul.
-
elodman
aktív tag
válasz
---Lasali--- #10 üzenetére
ave
enyhén szólva szeszélyes nőstényként viselkedik a DosBox SVN változata, nekem u.a.-on a gépen és op-rendszeren is másként viselkedett, mégis tán érdemes kipróbálni az általános helyett...
Egyes SVN-ek előnye
- beépített Munt (Roland emulator, de a ROM-ot be kell szerezni)
- képjavító shader-ek. (pl. http://www.mightandmagicworld.de/phpbb/ftopic25040.html...mivel az eredeti DBox is esetleg HW / SW erőforrásügyben / beállításokban, Szaturnusz állása miatt kiszámíthatatlan lehet. Még Linux-ban is ki lehetne próbálni.
Game Booster progi is segít a lassabb gépeken!
-
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok!
Van valakinek arra ötlete, hogy egy gépen (thinkpad T510) doxboxot ha kiteszem fullscreen -re (alt enterrel) akkor miért fagy meg a kép? Asztali gépeimen sose tapasztaltam ilyet.
-
laczo
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6 üzenetére
Nekem "kettőspont" nélkül sem működik..
"illegal Switch" felirat jelenik meg.. -
Érdekes dosbox feature-t találtam miközben ezt a dir problémát néztem volna...a dosboxos dir-nek nincs helpje
-
-
laczo
tag
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem.
Egy programot szeretnék futatni Dosbox -alatt és egy utasításnál megáll és hibát dob.
Az utasítás könyen ki lehet próbálni ( program nélkül is ) a következő sorral.DIR *.* /o:d
ha valaki találkozott már ezel a problémával kérem írjon...
-
Bogie
csendes tag
Sziasztok!
Mivel ez a kérdés főleg a dosbox-ra vonatkozik,így ide írok.
Bemountolok egy játékot (jelen esetben a Warcraft 1-et) és elindítom.
Amíg nem rakom ki teljes képernyőre,addig vígan fut,de ugye nem ablakban akarom játszani. AMit kirakon teljesbe,akkor elkezd szaggatni.
Utánaolvastam,hogy
core=
cycles=
cycleup=
cycledown=
beállításokkal érdemes variálni,ha sebességbeli problémám van,de sehogy sem sikerült.Esetleg valakinek valami ötlet?
üdv Bogie
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Netfone
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest