Hirdetés
- iPhone topik
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
spleenszuru #244 üzenetére
"Én is játszanám nagyon, de sajnos nem ennyi pénzért."
A hereticek majd Gamepassban. Én is arra készülök, csak nekem még VGA-t is vennem kell előtte. (Előző két Doom még első napos vétel volt, és szépen ment a VGAmon, a TDA el se indulna.)
-
gyuromoj
veterán
válasz
spleenszuru #244 üzenetére
1 havi gamepass nem jöhet szóba? Aztán azzal végig játszod.
-
birozoli7800
senior tag
válasz
spleenszuru #209 üzenetére
Nekem az előző részek szinte teljesen kimaradtak, de a The VR-os végigjátszásba beletekerve tetszetős nagyon, bár nem tudom a 6600XT-m mennyire fogja szeretni.
-
válasz
spleenszuru #175 üzenetére
Nekem ezek a színes, speckó mobok nagyon nem jöttek be. Pajzsos Baron, szürke/zöld IMP, stb., számomra idegesítők voltak, nem izgalmasok.
A spirit még el is ment, az "csak" erősítette a meglévőket úgymond, de a többi gagyi volt.
A dupla lila Maraudereket sosem felejtem el a DLC2 vége felé...
Adom, adom!A parryt én alapvetően nem szeretem a játékokban, ha nagyon kicsi az ablaka. Remélem ebben élvezhető ritmussal oldják meg, nem soulslikehoz hasonló fatális módon.
Ebben is lesz azért világító idegesség, alapvetően a parry így fog működni távolharcban, közelharcban szerencsére már nem. A parry nagyon jól belőhető majd, minden nehézségnek meglesz az alapvető parry time ideje, de ezeket külön is majd még lehet finomhangolni. Tehát minden nehézségi szint újrakeverhető.
Ez is egyébként remek újítás az új játékosok felé.
-
válasz
spleenszuru #173 üzenetére
Én emlékszem még hogy az Eternal DLC Part 2 megjelenése körül már beszéltek arról Hugo Martinék hogy ez a gameplay ezzel a sebességgel nem fog már folytatódni a közeljövőben - akkor egy kicsit csalódott is voltam.
De őszinte leszek, az Eternal és annak gameplay része tényleg csúcsra volt járatva. Nem volt több benne. Néha a DLC-nél is már húztam a számat, mert hozták be kalapácsot, meg olyan mobokat is, amit nem tudtam már annyira befogadni még a lore szempontjából sem. A vége felé én már a Master Leveleket is kicsit untam, mert arról szólt hogy telepakolják az arénákat mindennel és kész.
De amit mesterien csinált, az a gameplay és a dizájn összességében. Ezt nehéz megugrani nálam, de itt gyorsan hozzá is teszem, hogy sokan utálták az Eternalt pont emiatt, mert a 2016 után 180 fokot vett a gameplay.
Bár még nem játszottam vele, de ez sokkal jobban fog hasonlítani az eredeti Doom koncepcióra, ergo tényleg "maradj talpon és harcolj."
A sztoriorientáltság egy jó irány szerintem, mert a lore-ban nagy lyukak vannak, de kérdés, ezek is mennyire fogják megtörni a játékmenetet az átvezető animációkkal.
Amit nagyon dicsérnek, az a pajzs, elvileg rohadt jó gameplay elem lett benne.
-
heavygrip
senior tag
válasz
spleenszuru #165 üzenetére
Ahhoz képest hogy az Eternal a két kiegészítőjével kb 17óra, elmegy egynek. Nyilván lehetne több is, Eternal is rövid volt anno, nem tetszett nekem se hogy oylan hamar véget ért, a 2016ról nem is beszélve.
A single FPS játékok kb ennyi idő tartamuak. RoboCop is pl 20 óra mindennel együtt.Majd a DLC ad hozzá pár órát.
-
válasz
spleenszuru #165 üzenetére
Ezt csak fejben számoltam ki a beszámoló alapján. De jóval többnek kell lennie mint 20 óra. Az Eternal volt kb. 14 óra a maga 13 pályájával, és még lehet nem szedtél össze mindent.
Itt lesz 22 pálya, jobban kinyílt terepek, felfedeznivalók. 30 óra minimum kéne hogy legyen benne.
Single player játékok nem többek ma sem, Last of Us 24 óra, God of War se több 25-nél, és még sorolhatnám.
Itt az újrajátszhatóság jóval nagyobb is.
-
cog777
senior tag
válasz
spleenszuru #151 üzenetére
Nalam is ugyanez. Controllerrel szenvedtem, majd hagyjuk kialltassal kihagytam par evet. Most vettem meg learazva a Doom 2016-ot es egerrel siman atmentem ott ahol megakadtam.
Viszont nagy tv-n jatszani mas elmeny es szivesen hasznalnam a konzolt. Streameles meg szinten nem ugyanaz. Probaltam. -
válasz
spleenszuru #151 üzenetére
Nekem is 2 évig volt konzolom, és pont emiatt írtam a fentieket.
Itt most az történik konkrétan, hogy szélesebb körben népszerűsítenék a játékot, de előrevetítem, ez sok Doom rajongónak nem fog átjönni.
Ahogy az Eternalt is sokan köpködték. Viszont tényleg lehet, hogy ez az éra nem az én játékom lesz, de a Game Passt megéri majd kipróbálni.
-
heavygrip
senior tag
válasz
spleenszuru #105 üzenetére
A 400-500 annyira érthetetlen nekem.
Nekem kb 900 óra van benneEnnek ellenére nem mondanám magam profinak, ultra violence szinten tolom a játékot és csak élvezem a durrogtatást.
Nem vagyok az a hardcore gamer, esténként játszom 2-3-4 órát. Ilyenkor előveszem a régebbi FPS játékokat. Más nem nagyon köt le.
A Wolfensteinekkel és a Doom 2016al szoktam mostanában, abba is van óra bőven -
válasz
spleenszuru #105 üzenetére
Ultra Nightmare runokhoz kell néha több idő, ez egy külön műfaj.
-
válasz
spleenszuru #45 üzenetére
Ha 80 eurós árcédula mellé kapunk 10 órás kampányt, az nagyon gáz lenne, valóban. A fejlesztői videóban tettek rá utalásokat, hogy sandbox játék lesz, sok-sok felfedeznivalóval, tempóváltásokkal, tehát ha tippelnem kéne, én 30 órát lőnék be.
Ez májusig ki kéne hogy derüljön, mert csak félig van így tele a pohár (vagy addig se).
-
válasz
spleenszuru #43 üzenetére
Plusz sokan elfelejtik, hogy a Game Pass része lesz első naptól, így kb. 4000 forintért ki lehet vesézni a játékot kampányostul-mindenestül.
Nyilván várom az áttörést, hogy előrendeljem Steamre (ha már fan vagyok), de egyelőre szívom a fogam, mert nem tudom, mennyit kapnék a pénzemért.
-
válasz
spleenszuru #8 üzenetére
Az ID Tech az elmúlt 10 év legjobban optimalizált FPS motorjai közé tartozott, szerintem ez most se fog változni.
Nyilván kelleni fog vas alá, 2025 van, de DLSS4-el jön, mindent ki fog használni.
Guitar14: Teljesen standalone.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- 27% számla! Dell Precision 3591 üzleti Laptop! Ultra 7 155H / RTX 1000 ADA / 16GB DDR5
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest