- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
liwz_13
csendes tag
Igen az jó vót
a snapmap fasza. a multi is az lenne, ha lenne egy kis fegyver update sebzés terén, de így sem rossz.
Amúgy valaki tud rá megoldást h le lehessen tiltani az intrókat az elején?
-
liwz_13
csendes tag
Azon kívül hogy mindenki rocket launcherrel rohangál, azon kívül elég játszható. Azt is csak azért teszik, mert a saját sebzés valamiért igen kicsi ha robbantgatsz magad alá, pedig ebben még rocket jump sincs....Szóval szódával elmegy. Viszont ez a három modulos kilépés + restart ( külön single + multi + snapmap ) kicsit irritáló így 2k16ban...
-
liwz_13
csendes tag
Bocsi hogy nem mentem multizni, nagyon elragadott a pokol
Kellettek az achievmentek
Cserébe itt van pár kép az estébol
Holnap bepotoljuk!
Egyebkent megfigyeltem, le van korlatozva max 151 fps-re. legalabbis menuben annyit mutat tolteskor.
Jah es a shadow quality-t nem lehet nightmare-re huzni, csak 5gb vram! felett. -
liwz_13
csendes tag
sziasztok! Aki akar multizni majd a DOOM-al, az nyugodtan vegyen fel steamen ( LIWZ#13 )! Lehetoleg 20 felett
koszi
-
liwz_13
csendes tag
Nekem vulcannal sokkal jobb, legtöbbször a 140 is megvan fixen, de az OGL-el sem voltak nagy gondjaim.
-
liwz_13
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem meg ezt a gyönyörűséget. Nagy fan vagyok, de egyedül nem lenne olyan jó multizni ha elkezdem a single után. 27 vagyok. Valakinek lenne kedve csatlakozni? üdv, liwz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest