Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Bootyhunter #1755 üzenetére
Meg kellene várnod a Vulkan patch-et, és utána kiderül mennyire van szükség a cserére.
-
Pala
veterán
válasz
Bootyhunter #1758 üzenetére
Dobd fel rá a Sikkmodot + Wulfen texture packot, és akkor tombolhatsz (szinte) mai látvány mellett!
-
cyberkind
félisten
válasz
970 vagy 390 8GB.
De én megvárnám a helyedben az új szériát mert az árak változni fognak az tuti. -
pomorski
őstag
válasz
GTX970 4GB, -vagy nem.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Bootyhunter #1748 üzenetére
van panasz a patchre mashonnan is, nem hinnem h a driver a ludas. foleg nem azzal a hibauzenettel, hogy server is not reachable....
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Bootyhunter #1746 üzenetére
annak koze nincs a vga driverhez
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Bootyhunter #1230 üzenetére
Lehet, valami AMD-kavarás van ott, nem?
Itt i5-3470 + 8 GB + EVGA GTX 750 Ti SC 2 GB -> 800 x 600 @ kb. minden high-on, egy-két medium, vsync off, 2 x élsimítás, self-shadow, HDR, DoF, DoF AA etc. etc. és bőven 100+ fps. Ahogy néztem, elég jól skálázódik az engine.
-
Bootyhunter
tag
válasz
Bootyhunter #1230 üzenetére
Na megoldottam! Valahogy nem ment fel normálisan a legújabb vga drive, most újraraktam és egyből indult is! Eddig szépen fut 7950-en is, teljesen élvezhető!
-
Pala
veterán
válasz
Bootyhunter #1227 üzenetére
Full HD-ra elég, high-hoz biztosan, de talán ultrán sem reménytelen (egyébként nincs lényegi különbség látványban).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 3
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- RAM topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest